Správa nehnuteľností: - byty, bytové domy, administratívne budovy.

Vyrábame polystyrénové 3D nápisy, CNC rezanie polystyrénu, 3D logá a polystyrénovú reklamu. Rezanie nápisov, log z extrudovaného polystyrénu XPS alebo penového polystyrénu EPS na CNC strojoch. XPS - hladký a odolnejší tvrdený polystyrén EPS - biely guličkový polystyrén Vyrábame efektné priestorové nápisy do interiéru a exteriéru, za veľmi ...

Upratovacie služby pre domácnosti, firmy, kancelárske a nebytové priestory v okolí Mikulova, Břeclavi a Hustopečia. Priebežné a generálne upratovanie, umývanie okien, žehlenie, tepovanie kobercov a sedacích súprav.

Epicture s.r.o. sa zameriava na servis v oblasti reklamy, animácie a filmovej produkcie.

Upratovacia služba. Služby: - pravidelné komplexné upratovanie - jednorazové upratovanie - umývanie okien - čistenie kobercov - čistenie interiérov vozidiel, autá - upratovanie po stavebných prácach - odpratávanie snehu, sneh.

Vývoj, predaj: - softvér ekonomického charakteru - tvorba programov.

Architektonická kancelária. Projekcia: - zdravotnícke stavby.

Vysokorýchlostné internetové pripojenie. Predaj a servis PC, počítačov. Webdesign.

Ostraha osôb, majetku. Pult centrálnej ochrany.

Komplexné baliace, distribučné a logistické služby pre obchody, e-shopy a reklamné agentúry. Vykonávame ručné kompletizácia výrobkov, kusové aj skupinové balenie, tlač a polep etikiet a knihárske práce spojené so spracovaním a distribúciou tlačových zákaziek.

Projektová technická dokumentácia, dodávka, montáž: - elektrické regulované pohony (striedavé, jednosmerné) - pohony s krokovými motormi - servopohony - riadiace systémy. Vizualizácia technologických procesov. Počítačové aplikácie v priemysle. Aplikácia: - meniče Siemens, Control Technique - programovateľné automaty, priemyselná ...

Firma sa zaoberá fotografovaním svadieb, portrétov detí a rodín, ale aj hotelov a kancelárskych priestorov. Ďalej ponúka výučbu anglického a nemeckého jazyka pre verejnosť aj firmy. Jazykové kurzy sú rôzneho zamerania pre deti aj pre dospelých. Firma taktiež ponúka prekladateľské a tlmočnícke služby.

Creative štúdio. Grafické kreatívne štúdio. Reklamné služby: - animácia - 3D vizualizácia - tvorba multimediálnej propagácie - webdesign - kompletný DTP servis - grafické návrhy - návrh, spracovanie - reklamné tlačoviny, letáky, katalógy - marketingová komunikácia.

Kaderníctvo Dagmar poskytuje v centre Kladna kadernícke služby na vysokej úrovni, kedy vám zhotovíme účes, ktorý uspokojí každého. Na Vaše prianie vytvoríme napríklad extravagantný účes, strih na všedný deň, účes spoločenský aj svadobný. Používame iba osvedčenú kvalitnú vlasovú kozmetiku. Súčasne ponúkame aj služby nechtového štúdia. Naše ...

Základná škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, o.p.s. zaisťuje deťom, mládeži a dospelým ľuďom so zdravotným postihnutím vzdelávanie a ďalšie služby smerujúce k rozvoju ich osobnosti a zapojenie do bežného života. Naša organizácia poskytuje vzdelanie vo viacerých formách, základná škola, základná škola praktická a základná škola špeciálne. Ďalej ...

Bezpečnosť, správa, servis, oprava: - počítačové siete LAN/WAN - zálohovanie dát - optimalizácia testovacieho a vývojového prostredia.

Štúdio estetickej kozmetiky. Kozmetický a masážny salón. Kryolipolýza. Kavitácia. Lymfodrenážne masáže. Klasické regeneračné masáže. Lifting, expresné face lifting-termage. Sídlo firmy: - Katarínica 32, okr. Nový Jičín.

Technické služby mesta Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikácia - mosty - dopravné značenie - verejné osvetlenie - verejná zeleň - zvoz, zber a zneškodňovanie odpadu.

Služby: -automatizácia technologických procesov -meranie a regulácia -poradenstvo v oblasti výroby, rozvodov, spotreby energie. Vývoj, výroba: -elektronické zariadenia, systémy. Projekčná činnosť, projekcia. Inžinierska, obchodná, sprostredkovateľská činnosť.

Upratovacie služby. Panelových domu, fitness centier, škôl, škôlok, administratívnych budov, divadiel a kín.Umývanie okien a nákladov, vonkajšie upratovanie a údržba.

Služby: - marketingové - manažérske - katalogizácia produktov - PR elektronické a tlačené materiály - DTP štúdio - webdesign štúdio.

Prepravné služby. Komplexné služby v medzinárodnej cestnej, leteckej, námornej doprave. Preprava: - zásielky (kusové, čiastočné, celovozové, kontajnerové) - nadrozmerné náklady - nebezpečný tovar ADR. Služby: - logistické - špedičné - colné. Sídlo spoločnosti: - Nerudova 107/47, Hradec Králové.