Vývoj, návrhy riešení, realizácia: -obchodný softvér DATEC s dodaním kompletného vybavenia pre automatizáciu predaja tovaru - externá správa informačných technológií. Predaj, servis: -kopírovacie stroje, duplikátory, tlačiarne a faxy. Outsourcing.

Miroslav Stavjar poskytuje služby: -fyzickú ochranu vnútorných a vonkajších priestorov -správu objektov, areálov.

Realitný agentúra. Predaj, prenájom, podnájom: -kompletné servis -domy, rodinné domy, byty -nebytové priestory -pozemky, parkovacie miesta -chaty, chalupy -zahrada.

Predaj, prenájom: - byty - rodinné domy. Zateplenie budov. Výstavba: - rodinné a bytové domy - revitalizácia panelové domy.

Grant Thornton Slovakia a.s. sa zameriava na audítorské služby, daňové, účtovné a manažérske poradenstvo,

Grant Thornton Slovakia a.s. sa zameriava na audítorské služby, daňové, účtovné a manažérske poradenstvo,

návrhy: - privátne interiéry - komerčný interiéry - grafický a produktový dizajn

LED Hunter media s.r.o. poskytuje reklamnú činnosť na: - LED obrazovkách - vonkajších aj vnútorných banneroch - BigBoardoch - TV prenosoch

Salón Galapa s.r.o. prevádzkuje kaderníctvo a kozmetický salón, zameriava sa aj na predlžovanie rias, manikúru, pedikúru a na maderoterapiu.

EX Machine s.r.o. sa zameriava na digitálny marketing, vývoj a tvorbu webových prezentácií a na správu online kampaní.

Mgr. Joanna Spiříková sa zameriava na vizážistiké služby, starostlivosť o pleť a vykonáva rôzne druhy masáží.

BRNO MOONLIGHT s.r.o. sa zameriava na upratovacie služby, čistenie kobercov, čalúneného nábytku a interiérov vozidiel.

Holistic Solutions s.r.o. sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti trvalo udržateľného rozvoja, poľnohospodárstva a ochrany životného prostredia.

KEVASPED s.r.o. sa zameriava na dopravu rôznych materiálov a tovaru, na skladovanie, logistiku, colné služby, cudzojazyčné zastúpenie a na poistenie zásielok v rámci CMR.

Jarmila Letfusová sa zameriava na permanentný make-up, kozmetiku, predlžovanie rias, modeláž nechtov a na predaj gélov z aloe vera.

Firma Upratovanie Nellysita sa zameriava na upratovanie domácností a na pravidelné, nepravidelné aj generálne upratovanie kancelárií.

Bc. Ludmila Vaňková prevádzkuje Studio Nely, v ktorom sa zameriava na kozmetiku a rôzne druhy masáží.

brandthink s.r.o. sa zameriava na reklamné služby, online marketing, tvorbu webových stránok, log, značiek as tým súvisiace činnosti.

Enemy s.r.o. sa zameriava na technické služby týkajúce sa ochrany majetku a objektov, výučbu prvej pomoci a zdravotný dohľad na organizovaných akciách.

MVLstav s.r.o. sa zameriava na stavebné, zemné a búracie práce, pokládku dlažby, výstavbu chodníkov, ostrahu objektov a upratovacie služby.

Spoločnosť pageart s.r.o. sa zameriava na tvorbu webových stránok, e-shopov, SEO a marketing.

Mechatrex, s.r.o. sa špecializuje na hardvér, softvér, startup pre vývoj IoT zariadení as tým súvisiace činnosti.

Dual Studio s.r.o. je fotografické, webdesignové a grafické štúdio zameriavajúce sa na fotografie, grafiku, tlač a tvorbu webových stránok.

Upratovacia firma. Služby: - kompletné pravidelné aj jednorazové upratovanie - výškové umývanie okien demineralizovanou vodou - výškové vysávanie - extrakčné čistenie kobercov a čalúnenie - strojové čistenie podláh - postavebné upratovanie - vysokotlakové čistenie - odstránenie buriny bez chemikálií.