Andrea Tížková prevádzkuje eshop Dekona.cz, kde predáva dekorácie na rôzne príležitosti, ako sú svadby, Vianoce, dekorácie pre deti na tvorenie s rodičmi a pod.

Iveta Nedělová prevádzkuje masážny salón Ellen v Opave. Vykonáva masáž chrbta, šije, chodidiel, kúpele a peeling chodidiel, masky rúk a rôzne parafínové zábaly.

Eternita, s.r.o. prevádzkuje realitný server a poskytuje poradenstvo týkajúce sa realít.

BEHO REAL PRE s.r.o. prevádzkuje realitnú kanceláriu.

Spoločnosť je nositeľom certifikátu kvality ISO 9001: 2009. Firma MITEK INDUSTRIES, spol. s r.o. ponúka kompletnú technológiu pre navrhovanie, výrobu a montáž nosných konštrukcií striech a drevostavieb. 1. Software MITEK 2020 - špecializovaný programový balík na návrh, výpočet a požadovaný výstup v podobe dokumentácie potrebnej na výrobu ...

Činnosť: - DTP služby - reklama - marketing

Informačné technológie a jazykové služby - webhosting - preklady a tlmočenie - IT služby .

FIBIZ, s.r.o. sa zameriava na polepy vozidiel, nákladov, interiérov, na tlač a výrobu reklamných predmetov.

Služby - dizajn a vývoj interaktívnych zariadení - grafický dizajn - webové stránky a návrhy aplikácií.

Vydavateľstvo - magazín Business Woman - organizovanie seminárov a workshopov a eventov.

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sietí rôznych platforiem a operačných systémov - kurzy, školenia programvania, MICROSOFT a ďalšie.

Služby: - filmová produkcia - audiovizuálna tvorba - vydavateľstvo.

Služby - celoštátne distribuovaný elektronický denník.

Služby - vývoj softvéru - marketing - mobilné aplikácie. Ďalšia pobočka - adresa: Prosecká 54/77, 190 00 Praha 9.

Činnosť: - inžinierske služby v investičnej výstavbe - stavebný dozor

-Výroba zdravotníckych pomôcok -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, ...

Služby: - prekladateľské, tlmočnícke: - angličtina, nemčina, francúzština, taliančina, poľština, ruština, španielčina, portugalčina, gréčtina, holandčina, japončina.

Alena Bobková prevádzkuje masážny salón. Štúdio Anabella, sa nachádza na adrese: Hlavná trieda 853/46, Ostrava – Poruba, 708 00

Vývoj, návrhy riešení, realizácia: -obchodný softvér DATEC s dodaním kompletného vybavenia pre automatizáciu predaja tovaru - externá správa informačných technológií. Predaj, servis: -kopírovacie stroje, duplikátory, tlačiarne a faxy. Outsourcing.

Miroslav Stavjar poskytuje služby: -fyzickú ochranu vnútorných a vonkajších priestorov -správu objektov, areálov.

Realitný agentúra. Predaj, prenájom, podnájom: -kompletné servis -domy, rodinné domy, byty -nebytové priestory -pozemky, parkovacie miesta -chaty, chalupy -zahrada.

Predaj, prenájom: - byty - rodinné domy. Zateplenie budov. Výstavba: - rodinné a bytové domy - revitalizácia panelové domy.

Grant Thornton Slovakia a.s. sa zameriava na audítorské služby, daňové, účtovné a manažérske poradenstvo,

Grant Thornton Slovakia a.s. sa zameriava na audítorské služby, daňové, účtovné a manažérske poradenstvo,