Whys s.r.o. sa zameriava na vývoj webových prezentácií, e-shopov a na marketingové služby.

NAXX GUARD a.s. sa zameriava na fyzickú a mobilnú ochranu, skúšky profesijnej certifikácie a na usporiadateľskú činnosť.

Služby v starostlivosti o vizáž - kozmetika - kaderníctvo - manikúra - pedikúra.

Ing. Kateřina Nováková má realitnú spoločnosť, ktorá Vám zaistí okrem nákupu/predaja nehnuteľnosti aj odhad ceny, zaistí Vám hypotéku, právne služby, sťahovanie, poistenie, prevod energií, maľovanie a ďalšími potrebami.

Služby - online aplikácia faktúry, zálohové faktúry, cenové ponuky, objednávky, dodacie listy a dobropisy.

Služby - pripojenie k internetu - predaj výpočtovej techniky - opravy pc - montáž satelitov.

Predaj: - balkánske špeciality - korenie - mäsové a mliečne výrobky - cestoviny - olivy - sladkosti

Služby: - kamiónová doprava - vnútroštátne, medzinárodné - zberná služba - skladovanie Dodávka, montáž: - interiérové dvere - protipožiarne dvere - protihlukové dvere - dymotesné interiérové dvere - zárubne.

Projekčná činnosť inžinierska činnosť TDI

bezpečnostná služba Upratovacia služba.

Služby, polygrafické centrum, ofset: -kašírování -zhotovení šanónov -výšeky reklamných sloh, stojanov, krabičiek, nosičov -ražba -číslování -perforace -bigování -dokončovací práce -výseky plastov a tesnenia.

Profesionálne služby v oblasti stavebnej ekonomiky. Ponúkame služby investorom, stavebným firmám, projektantom, architektom aj súdnym znalcom. -stavebními kalkuláciami -analýzy ponúk v rámci výberových konaní -cenová kontrola výstavby -oceňování škôd, prepočet investičných nákladov projektu.

V internetovom obchode magickebylinky.cz a tiež v kamennej predajni v Třebíči nakúpite prírodné produkty. Predávame prírodnú kozmetiku, prostriedky pre zdravie, veterinárnu starostlivosť, mágiu, aromaterapiu, ale aj Bachove kvetové esencie.

Kaderníctvo, predlžovanie vlasov Kozmetika, permanentný make - up pedikúra - manikúra - modeláž nechtov Solárium.

Grafické návrhy a DTP služby, full servis tlače: -časopisy, knihy, vizitky, letáky, billboardy, rezaná reklama, brožúry, katalógy, skladačky, reklamné predmety -tampónová tlač -sieťotlač.

Dopravná, logistická a špedičná spoločnosť. zabezpečenie balenia zásielok vrátane zámorských balení, špedičná logistika a doprava tovaru.

Salón Goldenhair s.r.o. sa zameriava na kaderníctvo, kozmetické služby a vykonáva rôzne druhy masáží.

Upratovacie práce K&M sa zameriava na upratovanie domácností, firiem, čistenie čalúnenia, kobercov, kože a na umývanie okien.

Služby: - ekonomické a strategické poradenstvo

Predaj, e-shop: - softvér - nový aj použitý softvér Služby: - dovoz softvéru zo zahraničia - vývoj vlastných počítačových aplikácií

Distribúcia: - CAM systémov SolidCAM a InventorCAM systémov pre riadenie obrábacích CNC strojov.