Služby: - archivácia, digitalizácia a skartácia dokumentov - zberný dvor na papierový odpad.

Bezpečnostná agentúra. Aktívne a pasívne ochrany a ostrahy majetku.

Psychoterapia, detská psychoterapia, párová terapia a poradňa pre rodinu v Olomouci a Šternberku. Ponúkam služby krízovej intervencie a poradenstva.

Spoločnosť Martin Vaš Reality s.r.o. je realitná kancelária, ktorá kompletné realitné služby: - oceňovanie nehnuteľností a pozemkov - prenájmy - kompletnú správu nehnuteľností pre majiteľov bytov, či domov

Spoločnosť IDEA StatiCa s.r.o. vyvíja softvér pre stavebných inžinierov, výrobcov konštrukcií, konzultantov a ďalších profesionálov, ktorí analyzujú a dimenzujú konštrukcie.

Spoločnosť CZ Rent s.r.o. prevádzkuje agentúru práce, a zabezpečuje: - dočasné pridelenie brigádnikov - sprostredkovanie zamestnancov.

Spoločnosť COOPER PRESS, s.r.o. je Vydavateľstvo, čo vydáva bulletin Konkurzné noviny, ktoré sa venujú konkurzu, vyrovnaniu, konkurznému konaniu a likvidáciám.

Spoločnosť Indies Happy Trails s.r.o. zaisťuje CD, DVD, MP3.

Spoločnosť infocount, s.r.o. zaisťuje: - vývoj zákazníckych serverových aplikácií na platformách Linux/UNIX a Microsoft - konzultácie a poradenstvo v oblasti bezpečnosti.

Výkup vozidiel, ekologická likvidácia, pneuservis.

Spoločnosť Český server.cz s.r.o. zabezpečuje webhosting.

Spoločnosť BK Kozmetika, s.r.o. prevádzkuje kozmetický salón: - kozmetika - masáže - kaderníctvo - manikúra, pedikúra

Brnenská realitná kancelária zameraná na videoprehliadky a nadštandardnú prezentáciu nehnuteľností, prezentáciu zaujímavých lokalít a kompletné zastúpenie pri predaji či prenájme nehnuteľností. Zaoberáme sa predajom a prenájmom nehnuteľností v lokalitách Brno, Břeclav, Hustopeče, Pohořelice, Znojmo a širokom okolí. Naša spoločnosť zastupuje mnoho ...

Spoločnosť Czech Software First, spol. s r.o. je autorizovaný distribútor, zaisťuje dodávku systému Maple™.

Spoločnosť Czech Point 101, s.r.o. prevádzkuje realitnú kanceláriu.

Spoločnosť FOR Expo, s.r.o. poskytuje reklamné služby.

Spoločnosť FUNTASTY Digital s.r.o. sa špecializuje na vývoj mobilných aplikácií.

Upratovanie. Gazdinské služby pre domácnosti: -kompletné upratovanie - prach, vysávanie, umývanie okien -pranie a žehlenie bielizne -varenie - upečenie jednoduchého múčnika -nákupy -venčenie psa -dohľad nad remeselníkmi vo Vašom byte Priemyselné upratovanie: -pravidelné a jednorazové upratovanie kancelárskych, skladových a výrobných ...

Volám sa Veronika Kaprelová. Kaderníctvo Kavelo je moje druhé kaderníctvo a funguje už 10 rokov. Používam výhradne kozmetiku Davines, ktorá kladie dôrazná ohľaduplnosť k životnému prostrediu, použitie vysokého stupňa prírodných zložiek a použitie vedeckej prísnosti na všetky produkty, aby sa zaistila bezpečnosť zákazníkov.

Firma AZS 98 HOLDING s.r.o. z Plzne sa už dlhé roky venuje predaju a prenájmu nehnuteľností. Ponúkame nehnuteľnosti na predaj aj prenájom. Služby rozširujeme o prenájom a predaj domov, bytov, stavebných aj priemyselných parciel, skladov a výrobných hál.

Naša spoločnosť AZS RECYKLÁCIA ODPADU s.r.o. sídliaci v Plzni zaisťuje recyklácia stavebných odpadov najmä sutinou. V rámci služieb zaisťujeme príjem stavebných a demolačných odpadov, predaj recyklátov a prírodného kameniva Vzniknuté stavebné a demolačné odpady spracovávame pomocou recyklačných liniek buď priamo v mieste demolácie, alebo na ...

Ekologická recyklácia odpadu. Výkup: -farebné kovy. Spracovanie: -kovových odpadov, odpadu z farebných kovov Kovošrot, elektrošrot. Ekologická likvidácia autovrakov. pobočka Otrokovice Toma B 42.

Spoločnosť Nanuk.ID s.r.o. sa pohybuje v online marketingu, ponúka balíčky marketingových služieb.

Spoločnosť Centrum technických služieb Kurim, s.r.o. prevádzkuje technické služby: - zvoz odpadu - prevádzka zberných dvorov a separácia odpadov - údržba zelene - nákladná autodoprava - údržba komunikácií - údržba verejného osvetlenia - správa cintorína