Mgr. Marcela Novozámská sa zameriava na psychologické poradenstvo, krízovú intervenciu a lektorskú činnosť.

-Prekladateľská a tlmočnícka činnosť

Gabriela Bajtková poskytuje: - Kozmetika - H.E.A.T. - Wellness služby (bahenné zábaly, ...) - Masáže

Mgr. David Danel poskytuje služby v oblasti psychologickej poradenstva a diagnostiky.

Sociálne služby mesta Havířova: - odľahčovacie služby - centrum prevencie - služby pre pestúnske rodiny, poradenstvo pre osoby ZŤP - právne poradenstvo ai.

Predaj motorových olejov a mazív. Predaj aditív a prevádzkových náplní. Predaj filtrov pre automobily a stavebné stroje. Predaj LD vôní do automobilov a domovej vône.

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Tlačiareň: - tlač nažehlovačiek - kopírovanie, tlač, laminovanie - tlač fotografií - výroba pečiatok.

Firma ACC Larsen Group s.r.o. bola založená v roku 1998 a špecializuje sa na poskytovanie služieb mystery shoppingu a prieskumu trhu. Od roku 2017 firma poskytuje aj služby v oblasti autobusovej dopravy. Vysoký štandard poskytovaných služieb je pre nás v oboch týchto odboroch normou.

Centrum sociálnej starostlivosti. -stacionár, -požičovňa zdravotných a rehabilitačných pomôcok, -voľnočasové aktivity, -miniškôlka, -osobná asistencia.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Spoločnosť 32dev s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu elektroniky, firmvéru, softvéru a strojové videnie.

Mgr. Martin Hányš poskytuje terapie pre deti, dospievajúcich i dospelých v Prahe.

Reklamná agentúra-realizácia reklám: -bezpečnostné požiarne a iné samolepky -orientační a informačné systémy -světelné reklamy -billboardy, bannery napiš a označenie obchodných výkladov -poutače -štíty -sítotisk, potlač textilu -velkoplošný tlač -vizitky, tlačoviny -reklamní predmety -Digitálne tlač -polepy áut -polepy výkladov.

Rehabilitácia, homeopatia, osteopatia, harmónií k zdraviu: -klasická homeopatia -kraniosakrálna terapia -aquahealing -shiatsu -manuálna medicína -rehabilitačné lekárstvo -liečba bolesti chrbta -poradenstvo - potravinové doplnky -detoxikácia -kraniosakrálny terapil + viscerálna manipulácia

Mgr. Eva Vavrínová je klinická psychologička zameriavajúca sa na deti, závislosti, duševné zdravie a ochorenie a na pracovnú psychológiu.

PaedDr. Hana Vodrážková prevádzkuje psychologickú, pedagogickú a kineziologickú poradňu.

Krajčírstvo. Šitie odevov a divadelných kostýmov.

Mgr. Zuzana Čechák Tomášková prevádzkuje súkromnú psychologickú prax pre jednotlivcov, manažérov i firmy.

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť MAF-OVA s.r.o. sa zameriava na dizajn a výrobu atypických interiérov a výškovej práce.