LTsign, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj svetelnej, atypickej a 3D reklamy, panelov, totemov a ďalších reklamných predmetov.

Enterpra, s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu softvéru, automatizáciu procesov a na kamerové systémy.

Spoločnosť AGRIS spol. s r.o. sa zameriava na výrobu a predaj krmív. V našom podniku prevádzkujeme tiež kafilérii, vykonávame veterinárnej asanácie a spracovávame všetok živočíšny odpad. Súčasťou našich služieb je aj neškodné odstraňovanie tiel uhynutých zvierat aj inak skazeného mäsa. Výroba, predaj krmív:  - mäsokostná múčka  - kafilérnej ...

Hľadáte projekčná kancelária v Pelhřimove a okolia? Potrebujete vypracovať projektovú dokumentáciu? Zháňate stavebný dozor alebo koordinátora BOZP? Toto a veľa ďalších činností Vám ponúka náš projekčné ateliér PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. Od roku 1995 sa zaoberáme kompletnú projektovú a inžinierskou činnosťou pre priemyselné stavby. Poskytujeme ...

Kaderníctvo, nechtová modeláž, úprava a farbenie obočia.

MTK Property s.r.o. je spoločnosťou, ktorá sa pohybuje v realitách. Predáva: - rodinné domy - pozemky - komerčné nehnuteľnosti - rezidentné byty Prenajíma apartmány a bytové jednotky.

Predaj a servis: -výpočetní techniky -tvorba internetových stránok MOCI sietí a informačných systémov.

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová a kancelárska technika - spotrebný materiál IT služby.

Kurzy cvičenia a plávania pre deti. Materské centrum: -Opava, Valečkova 16. Psychofyzická príprava na pôrod. Plávanie dojčiat a batoliat. Plávanie detí (bez rodičov). Plávanie rodičov s deťmi. Plávanie detí z MŠ. Cvičenie dojčiat a batoliat. Cvičenie rodičov s deťmi, školička. Laktačná liga. Stráženie detí. Dovolenka s baby ...

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Bambino - súkromné jasle: - pre deti od 1 roku do 3 rokov - príjemné domáce prostredie - prispôsobenie požiadaviek rodičov - telesnej, rozumovej, pracovnej činnosti.

Hemodialýza, nefrologická ambulancia - ordinácia: Otakara Kubína 179, 680 01 Boskovice.

Klinická psychológia. Poradenské centrum. Dopravná psychológia. Psychodiagnostické metódy. Meranie firemnej kultúry. Manželská poradňa. Individuálna psychoterapia.

Psychosociálne centrum, služby: - psychológia - psychiatria

Upratovacia služba v Olomouci. Zaistí pravidelné aj generálne upratovanie, nákupy pre domácnosti. Ručné umývanie a čistenie vozidiel. Služby hodinového manžela.

Slušgy - psychologické poradenstvo - individuálna psychologická starostlivosť - umenie jednať s ľuďmi, komunikačné zručnosti, sebapresadenie.

1) Vzdelávanie - Štúdium pre školské metodiky prevencie/akreditácie MŠ SR 2) Špecifická všeobecná primárna prevencia / certifikácia MŠ SR 3) Centrum pomoci a bezpečia - pre obete trestných činov, domáceho náslilia a obchodovania s ľuďmi - registrácia KUOK 4) Sociálno-právna ochrana detí 5) Nízkoprahové zariadenia pre deti a mládež - ...

Cybersecurity Help s.r.o. sa špecializuje na programy na detekciu zraniteľnosti softvéru.