VITOM a.s. je realitná kancelária zameriavajúca sa na nájmy a prenájmy bytov a investičnú činnosť týkajúcu sa dlhopisov.

Spoločnosť AC Viedenská s.r.o. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na revízie a opravy elektrických zariadení.

Výroba, predaj: - vonkajšie boxy a prístrešky pre kone, ovce a ostatné hospodárske zvieratá

PURE UP je moderný make up štúdio s profesionálnym prístupom našich artistov, ktoré vedie ART DIRECTOR Margarita Krupeničová. Celý koncept je postavený na čistej precíznej práci, ktorá je prioritou štúdia. Inšpirujeme sa, vzdelávame, posúvame naše služby ďalej tak, aby klientky od nás odchádzali vždy spokojné a vracali sa opäť k nám. Náš tím je ...

Svadobný salón Šatyprotebe ponúka v Žiline jedinečné svadobné šaty. Vybrať si môžete z už ušitých šiat alebo vám šaty ušijeme na mieru podľa vášho priania. Súčasťou našej ponuky sú aj svadobné šaty pre plnoštíhle a pre tehotné nevesty. Ponúkame nielen svadobné šaty, ale aj šaty spoločenské a maturitné. Súčasne tiež radi oblečieme vaše ...

Služby: -ambulancia klinickej psychológie -komplexné psychologické služby pre dospelých a dospievajúcich -individuálna psychoterapia, psychodiagnostika -psychologické poradenstvo, krízová intervencia.

Kozmetický salón - permanentný make - up.

Kontaktné centrum v Znojme Spoločnosť Podané ruky. Služby: -riešenie problematiky drogovej závislosti -protidrogová poradňa pre drogovo závislé aj pre rodičov drogovo závislých.

Hlavným poslaním Kontaktného centra v Prostějove je minimalizácia rizík spojených s užívaním nealkoholových drog a následne celkové zlepšenie kvality života klienta spadajúceho do cieľovej skupiny po bio-psycho-sociálnej stránke. Snažíme sa ich motivovať k zlepšeniu ich životného štýlu a kvality ich života. Druhým hlavným poslaním Kontaktného ...

Pripravujeme žiadosti o dotácie EÚ a komplexné riadenie projektov. Ponúkame konzultácie pre firmy, obce a neziskové organizácie a vzdelávanie dospelých.

Pohrebná služba, pohrebníctvo. Pomoc spojená s pohrebom či kremácie. Smútočné obrady. Tlač parte. Prevoz zosnulých a vybavenie dokladov. Kvetinová väzba. Spolupracujeme s pohrebné službou Bestatung Pernold v rakúskom Mistelbachu.

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici