Pracovná a personálna agentúra. Sprostredkovanie: -práca, zamestnanie, brigády.

Eko Morava Recyklácia plastov, nakladanie s odpadmi. Výroba: - detské drevené ihriská - drevené hračky-domino - mestský mobiliár. Export, import: - stavebná a realitná činnosť - lektorstvo - vypracovanie posudkov.

Pomáham ľuďom zarábať viac peňazí, získať slobodu a žiť život, aký skutočne chcú – život bez hraníc – prostredníctvom koučingu, mentoringu a network marketingu.

Špecializujem sa na návrhy a realizácie interiéru. Vytvorím Vám moderný a funkčný interiér presne podľa Vašich predstáv, ktorý bude plný farebnej a emocionálnej harmónie na príjemné bývanie. Nechajte si poradiť od profesionálneho dizajnéra.

Predaj: papiera, kancelárskych potrieb, školských potrieb, drogérie, hygieny, obalového materiálu, hygienického materiálov, občerstvenia, kalendára, diáre, PF karty, reklamné predmety, darčekové predmety, tlač

Poskytujeme psychologické poradenstvo a psychoterapeutických služieb pre rodinu, manželstvo či medziľudské vzťahy. Organizovanie seminárov.

Vydavateľstvo Dr. Jozef Raabe s.r.o. bolo založené v Českej republike v roku 1996. Vydávame odborné publikácie a materiály, ktoré rozvíjajú a podporujú celý rad profesií. Predovšetkým sa zameriavame na učiteľov, riaditeľov a ďalších pedagogických zamestnancov. Základom je odborné kvalitné vzdelávanie v podobe tlačených alebo elektronických ...

Komplexné služby pri vyprataní objektov Vám zaistí firma Marie Bělová. Naša firma sa zameriava na vypratávacie práce. Vypratávame byty, domy, kancelárie, pivnice, pôdy aj stodoly. Ďalej naše služby zahŕňajú búracie práce, demolácie a rozoberanie stavieb s následnou likvidáciou sute. Obrátiť sa na nás neváhajte aj keď potrebujete upratať ...

Združenie Prah -poskytuje dospelým so závažným duševným ochorením z Juhomoravského kraja pomoc a podporu pri ich začleňovaní do bežného života. Združenie Prah poskytuje ľuďom s duševným ochorením podporu prostredníctvom šiestich registrovaných služieb: Prah — odborné sociálne poradenstvo Prah – sociálna rehabilitácia Prah — chránené ...

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat aj do tanečných. obleky: - pánske, detské. Spoločenské šaty, šaty pre družičky. Doplnky pre nevesty.

IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Predaj a servis výpočtovej a kancelárskej techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tlačiarne, skenery, faxy, kopírky, LCD, softvér ...). Predaj spotrebnej elektroniky (digitálne fotoaparáty, ...

Atreya Premium s.r.o. prevádzkuje piercingové štúdio v Brne a predáva piercingy do rôznych častí tela, tunely na rozťahovanie uší a mnoho šperkov a doplnkov.

Lean Industry s.r.o. sa zameriava na konzultačnú činnosť v oblasti štíhlej výroby a priemyslu 4.0 pre zvýšenie konkurencieschopnosti firiem.

Spoločnosť mypinbuttons s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj placiek, magnetiek, kľúčeniek, zrkadiel a doplnkov s vlastným motívom.

Core2015 s.r.o. sa zameriava na projekciu, výstavbu a servis optických a káblových trás.

Finpos realitná kancelária s.r.o. sa zameriava na predaj, prenájom a nákup nehnuteľností.

MEFRA s.r.o. sa zameriava na servis, sťahovanie a montovanie výrobných liniek, na priemyselné čistenie suchým ľadom, skladovanie a žeriavnícke práce.

EVADTER s.r.o. zaisťuje upratovacie služby, vykonáva výrobu pečiatok, reklamných predmetov a inštalácie softvéru a hardvéru.

TEDIS s.r.o. sa zameriava na destiláciu, miešanie a predaj alkoholu a ďalších liehovín a na správu nehnuteľností.

LUX PARTNER s.r.o. sa špecializuje na výrobu a spracovanie plastu, dreva a textilu a na logistiku a balenie.