Čistenie, impregnácia povrchu: - fasády, strechy, dlažby. Ošetrenie povrchu proti plesniam,. porastania machom, hubami, riasami - využitie nanotechnológie.

Poskytujeme služby v oblasti dotácií, verejného obstarávania a manažérskeho riadenia projektov. Naše služby sú vždy komplexné. Pracujeme pre verejnú i súkromnú sféru. Medzi našich klientov patria obce, mestá, drobní živnostníci aj veľké korporácie. Sme tu pre Vás už od roku 2006.

Správa: -informačný server Českej hory.

Vývoj a programovanie - zákazkový softvér - programy pre lekárske ambulancie

Murárstvo, murárske práce. Zemné a výkopové práce. Upratovacie práce - pravidelné aj jednorazové upratovanie. Baliace práce, balenie tovaru.

Kovošrot Dvůr Králové sa zaoberá predovšetkým výkupom druhotných surovín. K ďalším činnostiam patrí ekologická likvidácia autovrakov, demontáže technologických celkov a výkupom nepotrebných skladových zásob. Ekologická likvidácia automobilov, autovrakov - výkup autovrakov Ekologická likvidácia a odvoz nepojazdného autovrakov. Vybavenie ...

Služby: - psychologické poradenstvo - krízová intervencia - práca s deťmi a dospievajúcimi - psychodiagnostické vyšetrenia detí i dospelých zamerané na pamäť, intelekt, osobnosť

Ambulancie klinickej a dopravnej psychológie - klinická psychológia - psychoterapia a psychodiagnostika dospelých - dopravne psychologické vyšetrenia.