-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Fotografické služby -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prevádzkovanie kultúrnych, ...

Poradenstvo: -softvér -hardvér. Externý poradca ICT firmy IPI s.r.o. Dealer účtovného programu POHODA, DUNA, DOTYKAČKA Školenie EXCEL pre účtovníkov, podnikateľov, manažérov

Vypracovanie znaleckých posudkov - ocenenie nehnuteľných vecí. - súdny znalec. Sprostredkovateľské činnosti realitných agentúr

Profesionálny fotograf. Služby, fotenie: - svadobný fotograf predovšetkým v okolí Vysočiny a Brna - plesy - portréty, portrétne fotografie - fotografie z umeleckých vystúpení - promo fotky a portréty umelcov - grafické návrhy na tlač aj pre obrazovku.

Konštrukčná a projekčná kancelária. Konštrukčné práce v strojárstve.

Fameless s.r.o. je marketingová spoločnosť, ktorá sa zameriava na branding, tvorbu webových stránok a na optimalizáciu predajných kanálov.

FANSWEAR s.r.o. sa zameriava na výrobu reklamných polepov, na reklamnú grafiku a potlač rôzneho obliehania.

Spustasmart s.r.o. sa špecializuje na logistické služby, skladovanie a prevádzkuje parkovisko pre kamióny a nákladné vozidlá.

DOUPEGO LOGISTICS s.r.o. je logistická spoločnosť zameriavajúca sa na dopravu a prepravu materiálu a tovaru po EÚ s možnosťou zabezpečenia skladovania a súvisiacich činností.

Štúdio La Monique - Monika Podhajská poskytuje kaderníctvo, kozmetiku a nechtový dizajn. V našom štúdiu sa stále snažíme rozširovať a zlepšovať svoje služby tak, aby sme vyhoveli aj tým najnáročnejším klientom. Všetky jazdíme na pravidelné školenia aj do zahraničia, minimálne 3x do roka, medzi tým sledujeme novinky, ktoré potom rôzne v salóne ...

Visam s.r.o. sa zameriava na upratovacie služby pre domácnosti aj firmy vrátane umývania okien, sedačiek, kobercov a žehlenia.

KRP realitné služby s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária zameriavajúca sa na bytové, nebytové priestory a pozemky.

Masérske služby s.r.o. vykonáva klasické aj športové masáže, reflexná terapia plôšok nôh a využíva lávové kamene a bankovanie.

IXPROJEKTA s.r.o. sa zameriava na umelú inteligenciu, kybernetickú bezpečnosť, podnikovú komunikáciu, vývoj softvéru, projektové riadenie a IT infraštruktúru.

AQUIDIS s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu softvéru a hardvéru pre odvetvie výrobných a automotive prevádzok.

AQUIDIS s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu softvéru a hardvéru pre odvetvie výrobných a automotive prevádzok.

Overhere s.r.o. sa špecializuje na natáčanie reklamných spotov, firemných a animovaných videí a na natáčanie dronom a produkčné služby.

BRITEC s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu hardvéru a softvéru pre rôzne použitie.

EASYCON Solution s.r.o. sa zameriava na tvorbu a implementáciu riadiacich systémov do výroby a rôznych spoločností.

Interiér Akcent s.r.o. sa zameriava na návrh, výrobu a montáž interiérov, kuchýň a nábytku.

Helena Sokolová sa zameriava na poskytovanie kozmetických služieb pre psy a mačky a na predaj krmiva a chovateľských potrieb.

Good REAL, s.r.o. je realitná kancelária zameriavajúca sa na predaj, nákup a prenájom nehnuteľností a na financovanie.

IP Solution for your living s.r.o. sa zameriava na služby týkajúce sa financovania bývania, na majetkové a úrazové poistenie a realitné služby.