Požičovňa párty stanov. Stany o rozmere 5x10m. K dispozícii celkom 13 stanov (až 650m2). Ideálne riešenie pre záhradnú párty, svadby, firemný večierok. Užite si akciu za každého počasia. Prenajímame aj posedenie, osvetlenie, ozvučenie a svetelné efekty. Párty stany je možné zapožičať buď s montážou/demontážou a dopravou alebo bez. Cena požičovného ...

Telekomunikačné služby: -stabilné pripojenie k internetu po optickom kábli - pre domácnosti, firmy.

Nakladanie s odpadmi, skládka. Doprava: - nákladné, veľkokapacitné kontajnery. Skladovanie a likvidácia nebezpečného a komunálneho odpadu. Spätný odber elektrospotrebičov.

Predaj, e-shop: - zahradzovacie stĺpiky - reklamné stojany - vonkajšie vitríny - závesné vitríny.

Svetelná aj nesvetelná reklama. 3D reklama Digitálna veľkoplošná tlač. Pieskovanie: - darčekové predmety, sklá, zrkadlá a vitráže. CNC gravírovanie, 3D frézovanie, modelovanie, spracovávanie sendvičových materiálov - veľkoplošné.

Prenájom: - priestory na podnikanie: - kancelárie - skladové priestory - výrobné priestory - dielne.

Všetko okolo IT. Webové prezentácie, e-shopy, vývoj softvéru na mieru, IT školenia, SEO optimalizácia. Systém pre výberové konania a elektronické aukcie

Grafické práce: - logá - vizitky - letáky, brožúry - rezaná reklama.

Navrhujeme bezpečnostné systémy, ktoré zabezpečujú ochranu majetku a osôb. Poskytujeme služby fyzickej ochrany objektov, prevoz cenín a osobné ochrany. Inštalujeme a servisujeme poplachové zabezpečovacie a tiesňové systémy, kamerové systémy, protipožiarne a prístupové systémy. Prevádzkujeme pult centralizovanej ochrany.