Služby: - analýzy použiteľnosti - zvyšovanie konverzných pomerov - affiliate marketing - doménové poradenstvo.

Činnosť: -informačné systémy pre riadenie a plánovanie diskrétnej priemyselnej výroby -komplexné riešenie technickej infraštruktúry -služby vývoja SW a Outhosting -inštalácia a parametrizácia HW prostriedku. Dodávky: -systémy riadenia pre podniky s diskrétnym a procesným typom výroby -nástroje pokročilého plánovania -nástroje ...

Kozmetické služby: - kozmetika klasická, laserová - nechtová modeláž.

Hotel pre mačky. Ubytovanie mačiek počas dovoleniek a pod.

Regeneračné masáže. Masáže lávovými kameňmi a klasické masáže. Predaj potravinových doplnkov.

Realizácia: - poskytovanie internetu - lacné telefonovanie VoIP - montáž internetový prípojok - prenájom dátových okruhov - montáž satelitnej televízie Skylink - servis IT - telekomunikačné služby

Masáže, kozmetika, kúpele - masáže lávovými kameňmi, bankovanie - kozmetické ošetrenie pleti - kúpele v drevených kadiach.

Fotograf, fotografické práce - portréty, svadby, rodinné fotografie.

Služby: - masáže - Kolibovia Balančná Technika (KBT) - prístrojová lymfomasáž.

Salon White Rose - nechtové štúdio, modelácia nechtov - pedikúra - kaderníctvo.

Firma zaisťuje bežné upratovanie domov, bytov, kancelárií. Vykonáva upratovanie po rekonštrukcii a výstavbe. Zaistí tepovanie a čistenie interiérov áut. ošetrenie marmolea, linolea, PVC, Očista a dezinfekcia hál. Dezinfekcia kancelárskych priestorov a dopravných prostriedkov.

služby: -obchodné činnosť -školící činnosť -překladatelská činnosť -Vedenie účtovníctva.

Vykonávame kompletné zemné a výkopové práce. Medzi ďalšie činnosti našej spoločnosti patria upratovacie práce vrátane vypratania bytov, pivníc a ďalších priestorov. Sídlime v meste Smiřice. Pôsobíme v rámci Královohradeckého kraja av okolí do 100 kilometrov.

Služby - strihanie psov a mačiek - kúpanie - rozčesávanie srsti - výstavné prípravy.