Distribúcia, predaj: -pohonné hmoty Čerpacie stanice. Vydavateľstvo: -motoristický magazín RALLY

Výroba, prenájom - party stany, cateringové stany - mobilné sklady, haly - predajné stánky.

Vykonávam jazykové korektúry, píšem texty na webové stránky a optimalizujem ich pre vyhľadávače. Zameriavam sa na weby živnostníkov a menších firiem.

Fotoslužba: -fotografovanie -portréty, svadby, módne prehliadky -fotografia čiernobiele, farebné.

Regionálna investičná skupina: - pomoc firmám s riadením a s finančnou stabilitou.

Výškové práce Rizikové výrub stromov Vývoz odpadových vôd z nádrží, žúmp a septikov Prenájom a služby: - montážna plošina - traktor - výpomoc poľnohospodárom, zimná údržba a pod.

Služby - webdesign - grafický design.

Mgr. Peter Oroszy je psychoterapeut, supervízor. Služby: - koučing - supervízia - individuálna psychoterapia - moderovanie prípadových konferencií - odborná garancia projektov so sociálnou problematikou.

Zastúpenie firmy ECRU s.c. pre ČR a SR. Dovoz a distribúcia: - program PRO100 - 3D software pre projektovanie nábytku a návrhy interiérov - program CUT100 - softvér pre stolárov, výrobcov nábytku a podniky zaoberajúce sa formátovaním plošných materiálov. Kancelária: ul. Vranovská 102 614 00 Brno-Husovice Obchodné oddelenie - tel.: +420 ...

V BADYO sa zaoberáme riešením šikovného bývania (Smart Home), múdre kancelárie (Smart Office) a všeobecne automatizáciou budov (Building Automation). My volíme pre naše realizácie systém LOXONE. A prečo práve toto riešenie? LOXONE je overený a kvalitný systém ako po stránke hardvéru, tak softvéru, ktorý umožňuje integráciu jednotlivých ...