Drevovýroba, zákazková výroba: - vybavenie pre škôlky (stoly, stoličky, regálové systémy, drevené hračky) - drevené darčekové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamné predmety - nábytkové diely.

Fyzioterapia a masáže pre zdravie a relaxáciu: - masáže - relaxácia - terapia - vacupres - lymfodrenáže - čínska tlaková masáž.

Murárske práce. Výkopové práce: - hroby. Obklady, dlažby. Terasy, montáže okien a dverí. Zámocká dlažba. Chodníky.Hodinový manžel na čokoľvek, práca všetkého druhu. Kompletné upratovacie práce.

Grafická činnosť: - grafické návrhy vizuálneho štýlu - tvorba webových stránok - sadzba kníh - ilustrácie, vektorová grafika

Zameriavame sa na výrobu reklamy - veľkoplošnú tlač, malonákladovú digitálnu tlač, plastické nápisy, maľby na fasády, fóliové nápisy, reklamné polepy dopravných prostriedkov, polepy nákladov, reklamné cedule, samolepky, svetelné reklamy, potlač textilu, reklamné predmety, vizitky, letáky.

Projekty a realizácie novostavieb i rekonštrukcií. Návrh rodinného domu aj s 3D vizualizáciou. Kompletná projektová dokumentácia. Vybavenie stavebného povolenia. Realizácia a skolaudovaný stavieb. Spolupracujeme so záhradnými architektmi a dizajnérmi. Pomoc s financovaním stavieb.

Spoločnosť Go Power s.r.o. sa špecializuje na inovatívne technológie, poradenstvo a ostatné služby v rámci odpadov. služby: - marketingové analýzy, - zistenie informácií v biotechnologickom segmente. Navyše realizujeme montované stavby, ktoré vynikajú svojou ľahkosťou.

služby: -výkup farebných kovov ekologicky likvidácia autovrakov -kovošrot, auto vrak, vrakovisko -odtah a vyslobodzovaní vozidiel -predaj použitých náhradných dielov, náhradné diely -odtahy nepojazdných vozidiel.

Spoločnosť SEFIRA patrí medzi popredných dodávateľov IT riešení a služieb na slovenskom trhu. Zameriava sa najmä na dodávky business riešení, vývoj špecializovaných informačných systémov, poskytovanie služieb v oblastiach systémovej integrácie, projektového riadenia či návrhu firemnej infraštruktúry. Organizuje aj semináre k danej ...