Spoločnosť KVAPKA PLUS s.r.o. sa zameriava na vzdelávacie a poradenskú činnosť v širokom spektre odborov. Ponúkame vzdelávanie v rôznych oblastiach od manažérskych až po robotnícke profesie formou kurzov, školení či seminárov. Odborné vzdelávanie a technické školenia vedú skúsení lektori a špičkoví odborníci s praxou vo výrobných firmách v daných ...

Reklamné štúdio: - kopírovanie, veľkoplošná tlač, laserové gravírovanie - darčeky na mieru - pečiatky - rezaná reklama - firemné tlačoviny - reklamné predmety.

Fyzioterapeut Bc. Veronika Jirková zaisťuje víkendový relax po náročnom týždni v práci: - masáže, - kinesiotaping, - Dornova metóda.

Poskytovanie služieb firmám prevažne v automobilovom a elektrotechnickom priemysle Umývanie kompletného sortimentu prepravných obalov v automobilovom priemysle: -KLT -prelože -veká -palety, -transportné boxy Ponúkame práce na zákazku: -všetky ručne robené práce -kompletačné práce -dokončovacie práce -baliace práce ...

Výkup a recyklácia dosiek plošných spojov. Dosky plošných spojov sa v chránenej dielni starostlivo dočisťujú od všetkých nežiaducich dielov.

služby: - marketingové stratégie, konzultácia - optimalizácia webu.

Špecialista na podporu nezávislého podnikania a prevádzkovateľ internetového portálu Na voľnej nohe.