Chovná stanica Cavalier King Charles Spaniel. Strihanie a úprava srsti psov.

Výskumný ústav lesného hospodárstva a poľovníctva, v. V. I. Ktorého zriaďovateľom je Ministerstvo pôdohospodárstva SR rieši vedecko-výskumné projekty v odvetví lesného hospodárstva a poľovníctva a účasť pri zavádzaní výsledkov do praxe. Jeho ďalšou činnosťou je tiež zabezpečovaní expertných a poradenských služieb pre štátnu správu a vlastníkmi ...

Súdny znalec v odbore ekonomika - certifikovaný odhadca stavieb a pozemkov ČKOM - člen ČKOM Realitná činnosť

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poskytovanie technických služieb

Preklady: - angličtina, nemčina - odborné technické preklady (manuály, návody, katalógy, špecifikácie, - obchodné zmluvy, projekty, ponuky, dopytu, prezentácie, www stránky, prospekty, brožúry, právnické a ekonomické dokumenty.

Stavebná firma pôsobiaca po celom Juhomoravskom kraji. Rekonštrukcia nehnuteľností, stavba rodinných domov na kľúč, výroba nábytku na mieru, poskytovanie upratovacích služieb.

Sieťotlačová tlačiareň. Výroba, sieťotlač strojné a ručné: - samolepky - samolepiace štítky - kovové hliníkové štítky - etikety - bezpečnostné tabuľky.