Masáže Praha. Ponúkam klasické relaxačné, rekondičné a športové masáže v Prahe a okolí. Pôsobím ako mobilný masér so všetkým potrebným vybavením vrátane skladacieho lehátka. Masírujem u vás doma, na chalupe alebo napríklad niekde v prírode. Ďalej ponúkam masáže v hoteloch, pre firmy ako vhodný benefit pre zamestnancov. Cena vždy dohodou.

Digitálna malonákladová tlač. Tlačiareň - veľkoplošná tlač. Grafické štúdio.

Znalecká kancelária - ceny a odhady nehnuteľností - stavby obytné, priemyselné a poľnohospodárske Reality - poradenstvo nákup a predaj nehnuteľností

Profesionálna prístrojová pedikúra vhodná a bezpečná nielen pre diabetikov, ľudí s poruchou zrážanlivosti krvi a tehotné ženy. Rovnanie zarastajúcich a zhustených nechtov. Nechtová rovnátka- ortonyxia. Modeláž nechtov na nohách gél lakom. Predaj prírodnej kozmetiky, potravinové doplnky Finclub, CaliVita.

Inžinierska činnosť Projekcia - interiéry Projekcia - pozemné stavby Projekcia - sadové a záhradné úpravy

Počítačová pohotovosť: - servis počítačov 24 hodín denne - zálohovanie a archivácia dát - tvorba a správa WWW stránok - správa počítačových sietí. Predaj: - počítače podľa priania zákazníka - faxy OKI.

Služby: Masážny salón LANI -masáže klasické, rekondičné, havajské.

Služby: -mazáže klasické, reflexológiu -indické masáže hlavy -odblokovanie chrbtice -masáže lávovými kameňmi.

Maloobchod, predaj: - potraviny: - mäso, údeniny, pečivo, ovocie, zelenina - priemyselný tovar - domáce potreby - drogistický tovar, drogéria.

Sieť maloobchodných predajní. Maloobchod, predaj: - potraviny: - mäso, údeniny, pečivo, ovocie, zelenina - priemyselný tovar - domáce potreby - drogistický tovar, drogéria. Prenájom: - vlastné nebytové priestory.

Angličtina - preklady Nemčina - preklady Slovenčina - preklady

Pedikúra - manikúra - modelácia nechtov Masáže