Konzultácie, návrhy, inštalácia a servis - kamerové a zabezpečovacie systémy, požiarna signalizácia. Inštalácia, servis domáce telefóny. Konzultácie, návrhy, inštalácie a servis- neónové a svetelné reklamy.

Predaj - solárna kozmetika Solárium - infračervená kabína Parafínové zábaly Masáže v masážnom kresle

Stavebná činnosť: - občianska, bytová aj priemyselná výstavba Komplexné služby v oblasti stavebníctva, vrátane stavby "na kľúč" s individuálnym prístupom k zákazníkovi. Reality: - sprostredkovanie predaja, nákupu a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a realít. Špedícia: - špedičná firma, nákladná doprava, medzinárodná kamiónová ...

Masáže relaxačné, regeneračné, rekondičné, športové, čokoládové

Kompletné návrhy a vybavenie interiérov kancelárií a rodinných domov

Jednorazové kompletné predkolaudačné upratovanie novostavieb, rekonštruovaných budov, objektov na bývanie, komerčných objektov, zdravotníckych zariadení, administratívnych budov, výrobných hál, komerčných priestorov a ďalších. Spracujeme pre Vás cenovú ponuku jednorazového upratovania na základe projektových podkladov – legenda miestností, ...

Kancelária ponúka nasledujúce služby: sprostredkovanie prenájmu a predaja bytov, rodinných domov, pozemkov, komerčných a rekreačných objektov, prevod družstevných bytov, výkup nehnuteľností, vypracovanie znaleckých posudkov a priznanie pre finančný úrad, hypotekárny servis a poradenstvo.

masáž klasická, regeneračná, aróma masáž, medová masáž, Breussova masáž, masáž Lomi Lomi, masážnymi sviecami

Architektonické štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie, návrhy interiérov, inžiniering

Zviditeľnite vašu firmu prehliadkou v Google mapách. Jedna z najúčinnejších reklám bez časového obmedzenia. Z pohľadu prevádzkovateľa spoločnosti sa bezpochyby jedná o jednu z najúčinnejších reklamných služieb súčasnosti s dlhodobou účinnosťou bez mesačných alebo ročných poplatkov. Používatelia a potenciálni zákazníci si budú môcť prejsť interiér ...

Služby: -fotoslužby - foto preukazové, portrétne, detské, rodinné, svadobné, tabla, fotoreportáže, svadby, rodinné oslavy, firemné oslavy -fotografovanie škôl a škôlok -nahrávanie -distribúcia zvukovo obrazových záznamov, videoreportáže. -veľkoformátové fotky, aj na polátno

Architektonické a urbanistické návrhy. Kompletné spracovanie dokumentácie. Príprava stavieb a kontrola ich realizácie: - inžiniering - riadenie stavaných prác. Počítačová grafika, vizualizácia: - zhotovenie 3D modelov.

Výroba: - športové dresy - tímové dresy. Služby: - tlač - transfer - flock.

Stavebná firma: - upratovanie domov, bytov a kancelárií - starostlivosť o záhrady a zeleň.

Prenájom kancelárií a virtuálnych kancelárií v Prahe 5, ponuka údržby nehnuteľností (maliarske, murárske a štukatérske práce, umývanie, opravy a celkové rekonštrukcie fasád a pod.).

Svet krásy a odpočinku. Masáže - relaxačnou orientálnou kozmetikou - anticelulitídny - športové - čokoládové - medové.

Služby: -zhotovenie fotografie: -portrétna, reportážna, technická -školské fotografie -spracovanie všetkého sortimentu -vyvolanie filmov. Predaj: -filmy -rámčeky -fotoalbumy, albumy. Rámovanie obrazov.

Sieť predajní s potravinami a tovarom dennej spotreby. Ponúkame veľkoobchod, maloobchod - potraviny. V našich predajniach ďalej nájdete zmiešaný tovar, priemyselný tovar, drogériu, stavebniny, diskontný predaj, ovocie, zeleninu a mliečne výrobky.

Podnikateľské poradenstvo. Organizačné poradenstvo.