SALLY štúdio životného štýlu. Služby: -kaderníctvo -vlasová kozmetika SCHWARZKOPF -holičstvo -kozmetika. Poradenstvo v image.

Nechtové štúdio - modeláž nechtov gélom - francúzska manikúra - zdobenie - doplnenie - P - shine - parafínový zábal rúk - lakovanie

Kozmetika Ascaya. Služby: - kozmetické. Čistenie pleti. Kozmetické masáže. Farbenie rias a obočia, úprava obočia, depilácia, líčenie - denné, večerné, svadobné, trvalá na riasy. Aromaterapia.

Produkčná a marketingová agentúra. produkcia akcií so športovým a kultúrno-spoločenským programom produkcia športových programov využívajúca metódu zážitkovej pedagogiky, všeobecne známu ako Outdoor Training koncept a realizácia originálnych reklamných kampaní prenájom športového vybavenia vrátane možnosti využitia na reklamné ...

Prevádzka systému Pohlídáme.cz: -rýchly a lacný spôsob, ako postrážiť dlžníkov na insolvenciu Vývoj: -webové aplikácie -správa serverov a sietí -internetový a mobilný marketing.

Zaisťujeme kolektívny systém spätného odberu a oddeleného zberu EEZ.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály pripojenie k internetu pripojenie pevná linka a mobilné tel.

V súčasnej dobe zasahuje portfólio produktov a služieb najmä do týchto oblastí: - návrh, realizácia, prevádzka a správa lokálnych a rozľahlých počítačových sietí - návrh, vývoj a prevádzka Internetových služieb - pripojenie na Internet - hostingové služby - návrh, vývoj a umiestnenie www stránok a aplikácií - technická podpora a servis ...

Realitná činnosť - bytové priestory - nebytové priestory Poradenstvo - predaj a prenájom nehnuteľností

Dodávka - garážové vráta Natieračské práce Maliarske práce Elektromontáže - revízia Plynoinštalačné práce - revízia Kompletné interiérové práce Dodávka - žalúzie Dodávka - kuchynské linky Zatepľovanie - steny - fasády Dodávka - okná - dvere

Znalecké posudky v oblasti nehnuteľného majetku, hodnoty firiem Predajné plochy pre obchodné reťazce pôsobiace v SR

Výroba, veľkoobchod: - pančuchový a ponožkový tovar. Správa a údržba nehnuteľností. Prenájom nebytových a bytových priestorov.

Ponúkame prenájom profesionálnych párty stanov, ktoré zastrešia vaše akcie ako sú firemné, súkromné večierky, catering, svadby, koncerty, open-air akcie atď. Naše ceny sú dostupné všetkým naše párty stany prenajímame už od 100.-Sk/m.

Výber produktov spoločnosti PONTIUM s.r.o. Výroba, distribúcia: -Oblastný telefónny zoznam firiem -tento produkt sa vďaka svojej prehľadnosti (grafické aj obsahové), spracovaním a účelnej prezentácii jednotlivých firiem z daného regiónu stal obľúbeným a významným nielen u profesnej verejnosti -Špecializovaný stavebný ...

Upratovacie práce Montáž - zatepľovacie systémy. Predaj - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Murárske práce.

Vlasové štúdio, kaderníctvo: - extravagantné a klasické strihy - účesové módne trendy a technológie - účesy pre médiá aj módne prehliadky - svadobné a spoločenské účesy - fúkaná - farbenie odrast, krátke vlasy, polodlhé vlasy, dlhé vlasy - preparácia - X-TENZO - melír - známka kvality HCF Paris.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností