Služby: - upratovanie. Maloobchod, predaj, servis, oprava: - upratovacia a čistiaca technika.

Reklamná agentúra: - billboardy - reklama na mostoch - veľkoplošná tlač - firemné štíty - svetelná reklama - trojrozmerná reklama - informačné a navádzacie systémy firiem - reklamné predmety - signmaking.

-Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Výroba, rozmnožovanie, nahrávanie a distribúcia zvukových a zvukovo- obrazových záznamov

Práca, služby: -Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály.

Služby: -grafické práce -výpočtová technika -webdesign -správca siete.

Služby: -čistenie kanalizácie -čistenie odpadov,WC**,umývadiel -čistenie kanalizácie elektromechanicky a tlakovými vozidlami -revízia televíznou kamerou -čistenie dažďových vpustí -čistenie tukových nádrží. Požičovňa: -prenájom a servis mobilných WC** a umyvární.

Vykonávame čistenie kanalizácie, potrubia, nádrží, lapol, opravy kanalizácie pomocou bezvýkopovej technológie aj klasickým výkopom. Ďalej revízia kanalizácie TV kamerou, zisťovanie smeru sondou. Prenájom a servis mobilných WC, umyvárne, sanitárna technika.

Pobočka. Služby: - čistenie kanalizácie - revízia kanalizácie TV kamerou - bezvýkopové technológie opravy kanalizácie - opravy kanalizácie - prenájom mobilných WC - NON-STOP servis.

Svadobný salón. Veľkoobchod svadobných šiat Požičovňa, požičiavanie: - značkové svadobné šaty, lodičky - snubné prstene - svadobné oznámenia, ozdoby, bižutéria - šaty pre družičky, mládenca, ženíchov.

Reklamná agentúra: - marketingová komunikácia - on-line marketing - grafický dizajn - internet-marketing a webdesign - tvorba image-filmov a natáčanie videa. Organizujeme a produkujeme spoločenské a firemné akcie. Zaisťujeme modelky a hostesky. Zameriavame sa tiež na firemné vzdelávanie - vzdelávacie kurzy, tréningy, teambuildingy ...

Solárium Ergoline. Prevádzka: - solárium.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát.

Prekladateľská agentúra. Komplexné jazykové služby: - jednoduché preklady - overené preklady - tlmočenie - kurzy cudzích jazykov - jazykové korektúry - tvorba jazykových mutácií webových stránok.

Kompletný reklamný servis. Grafické návrhy, príprava pre tlač (DTP). Návrh a výroba farebných vizitiek. Videozáznamy, strih a spracovanie videa na PC.

Predaj - sviečky - krabice na zákusky - prianie k narodeninám a výročiu - písacie a kancelárske potreby - alkohol - bonboniéry - tabak - cigarety - vodné fajky - zábavná pyrotechnika. Kopírovanie čiernobielo A4 Tlač čiernobielo A4.

Súkromná škôlka, stráženie detí, anglická trieda, česká trieda, Montessoriho trieda ai.

Poradenstvo, školenie - v oblasti ekológie odpady, chemické látky, vodné hospodárstvo Poradenstvo, školenie - nakladanie s obalmi - vodné hospodárstvo.

Angličtina - preklady. Španielčina - preklady.

Popredný dodávateľ informačných systémov v ČR a SR. Vývoj, implementácia a servis software v oblasti riadenia ľudských zdrojov, ekonomiky a logistiky: mzdy, personalistika, dochádzka, vzdelávanie, systemizácia, zamestnanecké výhody, výberové konania, pracovné cesty, účtovníctvo, fakturácia, sklady, majetky ai. Aplikácie sú vždy v súlade s ...

Predaj: -softvér pre oblasť riadenia ľudských zdrojov, ekonomiky a logistiky -personálne informačné systémy.