Vykonávame revízie nádrží, nádrží a ich likvidácie. Tlakové čistenie kanalizačných vpustov.

Natáčame záznamy prednášok, konferencií, školení i seminárov. Zariadime pre vás záznam firemnej akcie, reklamnej prezentácie, rozhovoru či prezentácie osobností a záznamy festivalov, divadelných predstavení a iných akcií. Spracované video môžeme publikovať na našom webe pre účastníkov vašich akcií, prístup k videu môže byť zadarmo alebo ho môžeme ...

Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností vrátane vedenia evidencie vlastníkov, nájomníkov i podnájomníkov bytových či nebytových priestorov.

Baliareň. Služby: - kompletizácia a balenie výrobkov v sterilnom prostredí.

Sprostredkovanie služieb a obchodu. Ubytovacie služby. Testovanie, meranie a analýzy. Realitná činnosť.

Upratovanie budov, kancelárií i bytov. Realizácia, výstavba: - obytné domy - priemyselné objekty. Rekonštrukcia, prestavby. Stavebné práce.

"VIAC AKO KADERNÍCTVO" Služby: -kadernícke služby (kaderníctvo) vrátane predlžovania a zahusťovania vlasov -permanentné riasy -modeláž nechtov -lepenie šperkov na zuby.

Baliaca činnosť, služby: - balenie sypkých i tekutých hmôt a kusového tovaru do sáčkov, fľaštičiek, dóz a krabičiek. Technické poradenstvo v oblasti obalov a obalovej techniky. Potlač fólií flexotlačou a následné spracovanie.

Prenájom: - športová hala. Predaj a distribúcia: - športových výživových doplnkov, výživové doplnky.

Naša firma sa úzko špecializuje výhradne na realizáciu lasershow. Pripravíme Vám oslnivú, strhujúcu a nezabudnuteľnú laser show šitú na mieru presne podľa Vašej požiadavky! Či už ste firma z akéhokoľvek odboru, organizátor festivalu, tanečnej party alebo mestských slávností, vždy nájdeme spoločné riešenie. Prenájom laser systémov a ich ...

Realitná kancelária: - predaj bytov, domov, pozemkov - prenájom nehnuteľností.

Služby: - podnikateľské, finančné a ekonomické poradenstvo - insolvenčná správa, riadenie: -správa podnikov - predbežná správa - zastupovanie vo veriteľských výboroch - spracovanie konkurzných návrhov - spracovanie návrhov na oddĺženie - spisovanie prihlášok veriteľov.

Výkup kovového odpadu: -farebné kovy -piesok.

Práčovňa, čistiareň: - pranie, mandľovanie, žehlenie, čistenie, impregnácia - chemické čistenie, pranie, žehlenie a mandľovanie rovnej bielizne pre jednotlivcov, reštaurácie i penzióny. - čistenie a farbenie kožených odevov a motorkárskych kombinéz - čistenie kože, kožušiny, záclony, závesy, periny, poťahy - čistíme do 3 dní expres ...

Budovanie konkurenčných výhod firiem v oblasti reklamy a podpory predaja produktov a služieb.

Správa nehnuteľností na základe honorára alebo zmluvy.

Združenie PRE ekologickú výchovu a ochranu prírody.

Výroba a predaj, internetový obchod, eshop, e-shop: - športové poháre - medaila - trofeje - sošky - taniere - plakety - vlajočky - diplomy - iné športové ocenenia - reklamné predmety. Pohár označíme štítkom s textom podľa Vášho priania. Ubytovanie. Penzión s celoročným ubytovaním: - 2x štvorlôžková izba - 1x ...

Predaj: - športové poháre - trofeje - medaily. Ponúkame zhotovenie vlajok: - vlajky štátne, firemné, obecné alebo klubové.