Návrhárska, dizajnérska činnosť: - návrhy, kompletný dizajn interiérov - spracovanie grafických návrhov a firemný vizuálny štýl.

Služby: - extrakčné a parné čistenie kobercov, čalúnenie, podlahových krytín, obkladov, okien - čistenie interiérov vozidiel.

Činnosť: - Realizácia plôch s obkladmi a dlažbou - Kompletná dokumentácia k pokládkam - Technické poradenstvo - Spracovanie projektovej dokumentácie k podlahovému vykurovaniu Schluter zadarmo - Spracovanie technickej dokumentácie na opravu alebo realizáciu balkónu a terás

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov. Prezentácia firiem a akcií na reklamných televíziách.

Služby v oblasti hardvéru a softvéru vrátane poradenstva. Spracovanie dát. Databanka. Správa sietí.

Služby: - podnikateľské, finančné a ekonomické poradenstvo.

Posilňovňa a cardio Spinning Alpinning Pedikúra, manikúra Športová výživa Solárium Kozmetický salón

Ordinácia lekára v odbore neurológia, neurologická ambulancia.

Realitná činnosť. Sprostredkovanie, predaj: - rodinné domy - byty - stavebné pozemky. Stolárstvo, podlahárstvo. Výroba: - kuchyňa, kuchynské linky. V spolupráci so spoločnosťou Technorol s.r.o. ponúkame predaj: - plastové okná a dvere značky VEKA.

Svadobná vizážistka. Ponúkame: - svadobné líčenie - svadobné účesy - poradenstvo - vlasový styling

Realitná kancelária, realitná činnosť, reality: -poskytuje komplexné služby -sprostredkovanie predaj, prenájom nehnuteľností -inzercia -právne služby -stavebná a projektová činnosť -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nehnuteľností -odborné posúdenie trhovej ceny nehnuteľností -stavebná a projektová činnosť -správa a ...

Distribúcia, veľkoobchod a maloobchod: - čistiace a upratovacie prostriedky pre domácnosť, reštaurácie, zdravotníctvo aj priemysel - dezinfekcia - odmasťovače - vonné oleje, olejové osviežovače vzduchu.

Realizácia zámkových dlažieb, obrubníkov vr. materiálu a prác s tým spojených (zemné práce, konštrukčné vrstvy), búracie a upratovacie práce, príprava staveniska atď.

Tvorba a dodávka - aplikačný softvér pre zdravotníctvo ICT služby.

Poradenstvo v oblasti internetu Návrh rozsiahlych WWW serverov Internetový marketing

Komfortné byty a apartmány v najkrajšej časti Šumavy určené na dlhodobý prenájom

Predaj a servis výpočtovej techniky, vrátane spotrebného materiálu do tlačiarní - záručnej aj pozáručnej. Správa PC sietí. Kamerové systémy. Čistenie a odvírovanie PC. Zálohovanie a obnova dát. Digitalizácia dát. Tvorba www stránok. Grafika

Zaoberáme sa tvorbou webových stránok a redakčných systémov. Realizujeme e-shopy, redakčné systémy, webové aplikácie, SEO optimalizácia, flash, Vykonávame optimalizácia pre vyhľadávače SEO, správa platených odkazov vo vyhľadávačoch. Zariadime PPC kampane, internetový marketing a reklama na internete.

Servis výpočtovej techniky. Pripojenie k internetu.

Poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru, predaj HW a SW. Správa serverov a sietí. Webhosting Antivírusové riešenia

Zaoberáme sa správou a údržbou nehnuteľností. Stavebné a dokončovacie práce.