BAROQUE PARTNERS s.r.o. je knižné vydavateľstvo špecializované na náučnú literatúru v oblasti motivácie, osobného rozvoja, podnikania a financií.

Služby: - počítačové siete, webové aplikácie, telekomunikácie, lektorská a poradenská činnosť - geodézia, ocenenie nehnuteľností - vozíky za bicykel.

Tvorba www stránok a projektov, webdesign, tvorba e-shopov, SEO, On-line marketing, PPC a programovanie na mieru.

Firma sa špecializuje na dovoz a predaj nábytku a bytových doplnkov najvyššej kvality od renomovaných talianskych výrobcov. Zároveň robíme návrh a realizáciu interiérov na kľúč. Bytový architekt priamo na predajni. Ponúkajúc nábytok do všetkých priestorov každého interiéru: - do obývacích izieb - do spální - jedální - detských ...

Naše služby: - realitná činnosť - správa a údržba nehnuteľností - činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva - prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných.

Služby: - modelácia nechtov - manikúra, P-Shine, zdobenie nechtov.

Vydavateľstvo: -reklamné inzertné noviny REKLAMA: -náklad 440400 ks -rozdelené do 17 regiónov Služby: -tlač-vizitky, letáky, katalógy, plagáty -zhotovenie fotografie digitálnym fotoaparátom aj uloženie na CD-ROM.

Kompletná ponuka realitných služieb v rámci celej SR. Sprostredkujeme predaj Vašej nehnuteľnosti, zaistíme kvalitný právny a finančný servis. Vykupujeme nehnuteľnosti, bezúročne vyplácame dlhy a exekúcie. Predávajúcim poskytujeme finančné zálohy vopred.

Konštrukčná kancelária: -automobilový priemysel -letecký priemysel Služby: -CAD design -technická dokumentácia -prevod výkresov 2D**do 3D**

Pobočka Hranice. Konštrukčná činnosť, výkresová dokumentácia, návrhy, design. Inžinierske služby. Výrobná dokumentácia. Sídlo: – Novákova 1328/III, Mladá Boleslav 29301.

Medzinárodná a vnútroštátna kamiónová doprava. Expresná preprava zásielok. Zberná služba. Zásielková služba. Nadrozmerné prepravy. Cross - docking. Skladovanie. Logistické služby. Priemyselné riešenia.

Priemyselné stavby. - demolácia - zemné práce - autožeriavy - ťažká a nadmerná preprava - preprava sypkých materiálov - recyklácia stavebných sutí - opravy cestných vozidiel a pracovných strojov

Prevádzkovanie: -portál pre študentov: -informácie o doučovaní a brigádach -zaujímavosti pre študentov Zlínskeho kraja -možnosť reklamy na portále alebo študentských akciách. Organizovanie: -akcia pre študentov.

Komplexné služby v oblasti internetu - poradenská činnosť Webové aplikácie Poskytovanie - webhosting

Fotografické služby: -Fotoateliér - deti - svadby - fotobooky - modelové a modelky - akty - krajina - reklamné fotografie.

Služby a poradenstvo v oblastiach projektového manažmentu a procesných optimalizácií Realizácia - internetové projekty Poskytovanie - služby a poradenstvo v oblasti IT

Služby v oblasti realít, realitná kancelária.

JVK Software Vývoj komplexného informačného systému Rifis: - pre podvojné účtovníctvo - pre výrobné a obchodné organizácie - pre lízingové spoločnosti - dodávka informačných technológií.

Sprievodcovské služby Preklady a tlmočenie - špecializácia na japončinu Tlmočenie obchodných rokovaní a meetingov, prezentácií a prednášok, telefónnych a televíznych konferencií.

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kamene, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizácia, reflexológia chodidla nohy, bankovanie, prístrojová lymfatická masáž, masáž dolných a horných končatín. Sauna.