Medzinárodná personálno-poradenská spoločnosť poskytujúca služby executive search, personálneho auditu a coachingu. Zaoberáme sa obsadzovaním pozícií stredného a top manažmentu. Sme zakladajúcim členom nadnárodnej skupiny AltoPartners, ktorá združuje nezávislé executive search spoločnosti a pôsobí v 31 krajinách sveta.

Prenájom kancelárskych priestorov.

Zaoberáme sa kompletnými službami v obore hostessing a promotion.

Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-ekonomickej povahy Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Sprostredkovanie obchodu a služieb Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Činnosť účtovných poradcov, vedenie ...

Sprostredkovanie obchodu a služieb Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Služby: - procesné analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zameranie na celkovú úpravu pracoviska - ergonomické pracovné stoly - regálové a skladovacie systémy. Práca: - projekcia a konštrukcia - zváranie - obrábanie - montáže.

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany.

Hostinská činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Poskytovanie softvér Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel Výroba meracích, skúšobných, navigačných, optických a fotografických prístrojov a zariadení. Obchodná živnosť-kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj.

Sprostredkovanie obchodu a služieb Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Veľkoobchod a maloobchod Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní

Interiérový dizajnér. Služby: - návrhy interiérov v 3D, v 2D - farebné riešenie interiéru - redesign, restyling - návrhy atypického nábytku.

Vypratanie pivnice, pôdy Deratizácia - dezinfekcia - dezinsekcia.

Poradenstvo - bezpečnosť práce, poradenstvo, požiarna ochrana, poradenstvo, ekologická činnosť.

Upratovacia služba. Strojné čistenie mokrou cestou. Čistenie: -koberce -čalúnený nábytok -sedacie súpravy, stoličky, lavice. Čistíme extraktorom značky KARCHER.

Služby: -príprava projektu -riadenie projektu -operačné programy Projekty spracovávame pre: -mestá, obce, firmy, podnikateľov, školy, príspevkové organizácie.

Služby: -ostraha majetku a osôb -pult centralizovanej ochrany -kamerové a zabezpečovacie systémy.