Vzdelávacia a marketingová spoločnosť zaoberajúca sa vzdelávaním farmaceutickej verejnosti a odborným marketingovým školením zamestnancov a vedúcich pracovníkov spoločností. Ponúkame marketingové služby v oblasti propagácie a marketingu farmafirmám

Informačný portál o reklame, grafike a dizajne. Diskusné fóra, novinky, inšpirácie reklamnej služby.

Tecnocasa, ktorá je počtom zastúpení prvou franchisingovou skupinou v sprostredkovaní realít v Európe, sa zrodila v Taliansku v roku 1986. Založená Dr. Orestom Pasqualim. Už dvadsať rokov sa Tecnocasa snaží o neustále zlepšovanie služieb. Najmä prvky, na ktorých spoločnosť zakladá svoj úspech, sa dajú zhrnúť v nasledujúcich bodoch: - nový ...

Vvýroba: -chemických a biochemických výrobkov. Potlač plastov a ich následná úprava a tvarovanie. Polygrafická výroba.

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.

Poradenstvo: -všeobecné, daňové a ekonomické poradenstvo talianskym spoločnostiam, ktoré chcú podnikať v Českej republike. Informácie týkajúce sa založenia spoločnosti v Českej republike, problematiky daní, colných záležitostí, zmlúv, finančné problematiky, zamestnaneckého pomeru, administratívnych ...

Regranulácia, recyklácia, farbenie plastov. Drvenie plastového odpadu. Vstrekovanie plastov. Výkup, predaj: -plastová drvina, drviny, plastový odpad ABS, PS, PE, PP. Recyklácia: -plasty. Vyfukovanie fólií, fólie-LDPE. Výroba: -vrecia plastové.

Sprostredkovanie kvalifikovaných SZČO všetkého druhu.

Internetový predaj - prírodná kozmetika - potravinové dolpnky - doplnky stravy - bezlepkové potraviny - detská výživa - čaje - potravinové dolpnky - doplnky stravy - bezlepkové potraviny - prírodná kozmetika - malá zdravotnícka technika. Masáže do domu Poradenské služby pre zdravý životný štýl

Šachová škola Predaj - šachové potreby Vydavateľstvo - šachová tematika

realitná kancelária: ponuka: - nákup, predaj, prenájom rodinných domov, víl, bytov, nájomných domov, kancelárskych budov, nebytových priestorov, chát, záhrad, polí, lúk, sadov, rybníkov, lesov a iných.

- komplexný servis od návrhu nového výrobku, cez jeho konštrukčné riešenie až po implementáciu do výroby - projekty z oblasti dopravných prostriedkov, medicíny, obrábacích strojov, bezpečnostnej techniky, športových potrieb, zbraní, domácich spotrebičov a nábytku dizajn a grafika konštrukcia podpora výroby

Developerská a realitná spoločnosť. Realizácia: - developerské projekty - správa nehnuteľností - akvizície pre nové projekty. Poskytuje kompletný developerský a realitný servis spoločnostiam v holdingu na území Českej a Slovenskej republiky a Ruskej federácie.

Internetový obchod špecializujúci sa na širokú ponuku: - kozmetika.

Ponuka: - upratovacích služieb - zabezpečenie maľovania - bytových úprav.

Služby: - priemyselná výstavba - zameranie predovšetkým na sklárstvo a keramiku, ostatný ľahký priemysel, polygrafia, chémia - občianska výstavba - rodinné domy, návrhy interiérov - ekologické stavby.

Vykonávame: - upratovacie aj čistiace služby - umývanie okien - čistenie kobercov - pravidelné upratovanie firiem a domácností - čistenie čalúnenia - maliarske práce.

Výroba nábytku na zákazku prevedenie lamino alebo dyha: - drevené schodiská - výroba masívnych dverí - výroba drevených plotov - vypracovanie architektonického návrhu.

Detektívna agentúra. Kontrola zamestnancov na nemocenskej dovolenke Služby súkromného detektíva - detektívne služby.

Náš salón Ela Vám ponúka veľmi zaujímavé kozmetické procedúry v podobe omladenia, omladenia tváre, bezbolestnej liposukcie, chemického peelingu a iných kozmetických služieb. Náš salón taktiež ponúka aj kadernícke služby.

Zaoberáme sa tlačovou produkciou, organizovaním reklamných kampaní, konzultáciami a školeniami. Špecializujeme sa na polygrafiu.