Preklady nielen z taliančiny, angličtiny a slovenčiny do slovenčiny, ale aj zo slovenčiny, slovenčiny a angličtiny do taliančiny. Prekladanie technických materiálov (manuály, technická dokumentácia, technické normy, certifikácia atď.). Okrem prekladania a tlmočenia riadi menšiu jazykovú agentúru Ever-Est services so sídlom v Taliansku.

Realitná a sprostredkovateľská kancelária zaisťuje výmeny bytov, predaj, prenájom, správu komerčných i nekomerčných nehnuteľností a upratovacie práce. Realitný servis kompletný.

Ponúkame poskytnutie sídla spoločnosti, virtuálnej kancelárie, prenájmy kancelárie, prezentačné miestnosti.

Predaj - kancelárska technika Servis - kancelárska technika Internetový obchod - výpočtová technika - kancelárska technika Predaj - výpočtová technika Servis - výpočtová technika Pripojenie k internetu

Kaderníctvo, holičstvo (dámske, pánske). Služby: - kadernícke.

Investovanie do výstavby fotovoltaickej elektrárne. Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Inžinierske stavby, podzemné a inžinierske siete, pozemné stavby, banské a ekologické stavby.

Krytá tenisová hala: -tenisová hala na tel. 605 285 232 Ekologická likvidácia vozidiel: - výkup, odťah autovrakov s dokladom o likvidácii zadarmo! Servis pre nákladné a osobné automobily: -autoservis -umývacia linka, -predaj, premazanie a výmena olejov, -nastavenie bŕzd, -geometria a diagnostika, -pneuservis za internetové ...

Transport, špedícia, logistika, skladovanie, poradenstvo.

Realitná kancelária. Finančné služby.

Outsourcing IT Bezpečnosť IT Virtualizácia Audity a konzultácie Zálohovanie VoIP telefón

Internet, pripojenie k internetu bez obmedzenia. IP telefón.

Lacný hosting. Správa serverov, outsourcing hostingových aktivít.

Športové a relaxačné masáže, reflexná terapia.

Tvorba a správa www* prezentácií. Hardvér, softvér, správa sietí. Produkčné a reklamné služby, organizovanie koncertov, predpredaj vstupeniek. Grafické návrhy a DTP štúdio, internetové a multimediálne prezentácie.

Psí salón - strihanie - kúpanie - trimovanie - rozčesávanie plstnatej srsti - odblešenie - strihanie pazúrikov

Sprostredkovanie prenájmu a predaja nehnuteľností iných realitných kancelárií so zameraním na rekreačné objekty - chaty, chalupy.

Vývoj, výroba: -zariadenia na čistenie odpadovej vody, voda -technológia čistenia priemyselných vôd potravinárskeho priemyslu (bitúnky, mäsozávody, mliekarne, hydinárske závody, pivovary atď.) -flotačné jednotky (flotátory) -princíp flotácie (flokovanie) -rotačné sitá -kontinuálne odlučovanie nerozpustených látok z odpadovej vody -chemické ...

Projekčný ateliér a obchod. Centrum pre architektúru, interiér a design. Služby: -stavebná projekcia -realizácia interiérov. Predaj, montáž: -markízy a žalúzie.