Modeláže nechtov, kozmetické služby, vacupress aj biostimulačný laser.

Cintorínsky sortiment - schránky - urny - kríža - rámčeky - vázy - svietidlá

Realitná kancelária: predaj, výkup bytov a nehnuteľností. Stavebná činnosť: komplexná stavebná činnosť výstavba RD a bytov na kľúč vrátane zaistenia pozemkov rekonštrukcia bytov a bytových jadier spracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu stavieb inžinierska a poradenská činnosť v stavebníctve.

Vývoj, predaj, poskytovanie softvéru.

Poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru. Informačné technológie.

Webové stránky - internetová prezentácia

Grafické návrhy, Webdesign, multimediálna prezentácia.

Digitálna agentúra, ktorá pomáha firmám získavať viac zákazníkov prostredníctvom internetu a šikovných aplikácií. Špecializujeme sa na vývoj webových aplikácií, online marketing a affiliate marketing.

Vykonávame skladanie, opravy a upgrade PC, čistenie a zrýchlenie PC, inštalácia, odvírovanie, zálohy dát a rozvedenie internetu. Inštalujeme operačný systém, ovládače a aplikácie. Ponúkame inštalácie a konfigurácie tlačiarní či sieťových prvkov (routre, IP kamery). Učíme základnú prácu s počítačom.

Kompletná tvorba webových stránok vrátane e-shopov, redakčného systému, SEO.

Telekomunikácie. Telekomunikačné služby. Poskytovanie telekomunikačných služieb prostredníctvom telekomunikačnej siete FWA* (Fixed Wireless Access) v pásme 26 a 28 GHz. Prenájom okruhov operátorom a poskytovateľom pripojenia na Internet (ISP*). Prostredníctvom prístupovej siete STAR 21 Networks je možné poskytovať najmä tieto telekomunikačné ...

Predaj a prenájom, výroba párty stanov. Párty stany.

Zľavy a výhody pre mládež pri cestách po celom svete: -doprava -kultúra -ubytovanie -stravovanie -obchody -šport -služby -vzdelávanie. Počas platnosti karty je zadarmo poskytovaný informačný servis o využiteľných zľavách a výhodách v SR i po celej Európe.

Pobočka. Výroba, predaj, maloobchod: - ekonomický a právny softvér. Služby: - zaškolenie užívateľov - odborné školenia ekonomického softvéru Pohoda.