preklady z a do nemeckého, anglického aj srbského jazyka. Ponúkame au-pair zájazdy do nemecky hovoriacich krajín, jazykové a profesijné vzdelávanie.

Reklamná realizácia. WWW bannery. Promoakcie. Vydavateľstvo. DTP a grafika.

Špediterská a zasielateľská firma. Špedícia, zasielateľstvo. Doprava, preprava: - nákladná (kamiónová) medzinárodná - kusové zásielky - nadrozmerné náklady - služby colného skladu - colná deklarácia.

Výroba - reklama - reklamné predmety Laserová tlač - digitálna tlač - katalógy - cenníky - kalendáre - prospekty - listové papiere Grafické štúdio

-Poradenská činnosť v odbore výpočtovej techniky -Poskytovanie softvér

Vykonávame: - rekonštrukcia interiérov aj exteriérov stavieb - pravidelné aj nepravidelné údržby aj upratovanie poprípade pomocné práce.

Predaj - kartón - drobné kancelárske potreby - papier - pečiatky Farebné a čiernobiele kopírovanie a tlač - diplomové práce Výroba - vizitky Grafické práce Laminovanie - krúžková, drôtená, relido a steel väzba - termoväzba - diplomové a dokončovacie práce

Profesionálny svadobný fotograf Praha, Brno, Olomouc

Kaderníctvo - strihanie - melírovanie - farbenie - trvalá Kozmetika Masáže

Realizácia a návrhy interiérov - bytový design: - kuchyňa - obývacie izby - kancelárie - verejné priestory - hotely a reštaurácie - kúpeľne - detské izby. 3D vizualizácia - byty, rodinné domy, predajne, reštaurácie, verejné interiéry. Výroba, predaj: - bicykle.

Projektová činnosť vo výstavbe Architektonická kancelária, ktorá kladie dôraz na individuálny prístup zohľadňujúci miesto stavby a špecifické požiadavky klienta.

Architektonické štúdie, projekcie, inžiniering: -rodinné, bytové a občianske domy -pôdne vstavby -priemyselné stavby -čerpacia stanica -sklady a stáčiská PHM* -olejové hospodárstva -umývačky a ČOV*.

Zameriavam sa na módnu a reklamnú fotografiu, tvorbu loga a imidžu firmy, reklamné tlačoviny a katalógy, originálne ilustrácie a obrázky.

Tlačiareň: -polygrafická výroba -štvorfarebné noviny, rotačná tlač- A2, A3, A4, a5 -ofsetová tlač do formátu B2 -náročné katalógy, prospekty, letáky, plagáty, magazíny, časopisy, brožúry, zošity, televízne programy - štúdio DTP, príprava CTP -knihárske spracovanie, väzba V1, V2 (zošité šité drôtom, mäkké brožované väzby vrátane laminovania).

Zháňate spoľahlivú a kvalitnú kancelársku techniku? Obráťte sa na firmu Biely slon s.r.o. Už 15 rokov patrí k autorizovaným partnerom Konica Minolta v Českej republike. Zameriavame sa na predaj, prenájom a servis tejto značky. V posledných rokoch sme naše portfólio strojov a zariadení rozšírili aj o ďalšie značky tlačiarní, multifunkcií a ďalšie ...

Reklamná agentúra, reklama Signmaking: -rezaná, tlačená, fasádna, -svetelná-ceduľa, automobily, obchody. Tlač: -ofsetový-vizitky, letáky -sieťotlač-tričká, tašky -digitálna tlač, razba -knhařské spracovanie. Pečiatky: -expresná výroba pečiatok-guľatá, oválna, štvorcová, obdĺžniková, pečiatky v kombinácii aj s tuškou -reklamné ...

Centrum Viktória: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, štúdio Bootcamp) -atraktívne športoviská (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -reštaurácia -bussiness centrum.

Predaj výpočtová technika, počítače, PC, servis: -hardware -softvér -doplnky a príslušenstvo k počítačom -počítačové siete -tvorba webových stránok.