Masáže. Sauna. Lymfoven. Infračervený žiarič. Bankovanie. Lávové kamene.

Maloobchod, predaj, e-shop, výroba, potlač: - tričká. Zákazková výroba: Chrenová 19, Brno.

Fitness: - aeróbna zóna - bežiaci pás, krosový trenažér, veslársky trenažér, cvičenie na balónoch - možnosť osobného trénera - zostavenie osobného plánu a jedálnička - fyzioterapeut - možnosť individuálnej objednávky. Solárium: - 4 stroje ( 1 vertikálne) - samoopaľovací nástrek - infrasauna (pre 4 osoby) - masáže.

Správa sietí. Pripojenie k sieti Internet. Kancelária: Riegrovo nám. 179, Kroměříž 76701.

Štúdio špecializované na výkon: - neinvazívna liposukcia - ultrazvuková kavitácia strojmi Green Vacavite a Cavite Prestige - lymfodrenáže, lymfatické masáže - rádiofrekvencia strojom Green Irf Prestige (metóda pre lifting).

Reklama, internet, marketing. Tvorba webových prezentácií a internetových obchodov. Návrh a tlač reklamných tlačovín. Výroba pečiatok a reklamných predmetov. Reklamné, marketingové a grafické služby.

Úpravy, recyklácia - kovy - zliatiny

Internetový obchod, predaj, potlač textilu: - absolventské tričká - školské tričká - maturitné stužky a šerpy - firemný a reklamný textil - výber tričiek, šiltoviek, šatiek, šortiek, stužiek a šerp s potlačou: - vhodné pre materské školy, absolventov ZŠ či SŠ - urob si vlastné tričko

Realitná kancelária. Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom, výmena: -rodinné domy -byty v osobnom vlastníctve a družstevné -rekreačné objekty -nebytové priestory -garáže a pozemky. Zaistenie, vypracovanie: -znalecké posudky ceny nehnuteľností pre účely: -prevody (predaj, darovanie) -pozostalostné riadenie ...

Služby: -ostraha osôb a majetku -správa a údržba nehnuteľností -upratovacie služby -v oblasti administratívy, recepčné služby.

Spracovanie dokumentácie E.I.A. a posudkov vplyvov na životné prostredie. Projekcia - stavby pre nakladanie s odpadmi skládky, rekultivácia projekcie a návrhy. Kompostovanie odpadov. Návrhy - spôsob zneškodňovania odpadov. Predaj - triediče a drviče na recykláciu stavebnej sutiny, výrobky na kompostovanie, zvoz odpadov. Predaj - výrobky na ...

Služby: -získavanie dotácií z európskych i národných fondov -komplexný monitoring grantových a dotačných programov -príprava projektu "na kľúč" -poradenstvo, analýzy projektov -vykonávanie výberových konaní -riadenie projektu - koordinácia aktivít, dodržanie harmonogramu, záverečná správa -vzdelávanie s tuzemskou a medzinárodnou ...

Veľkoplošná tlač. Rezaná grafika. Písmomaliarstvo. Billboardy. 3D reklama Bannery

Čistenie: -kožené odevy -koža a kožušiny pravé aj umelé -všetky textilné odevy -spiace vrecia -závesy -záclony -poťahy -chemlonové poťahy -autopoťahy -drobné odevy -ďalší bytový textil. Veľkoobjemové čistenie pre organizácie: -odevy -textil. Farbenie odevov. Práčovňa: -pranie všetkej bielizne.

Prevádzkovanie: -internetové databázy firiem, organizácií a fyzických osôb -stavebné činnosti od základov po strechu.

Osobné a partnerské horoskopy, riešenie partnerských kríz a poradenstvo v medziľudských vzťahoch, firemné psychológie a riešenie vzťahov na pracovisku, výklad nativity dieťaťa, astrológia, horoskopy s výhľadom do ďalšieho roka, horoskopy členov rodiny a partnerov.

Poskytovanie bezdrôtové pripojenie k internetu. Telekomunikácie.

Upratovací služba, ktorá sa zaoberá upratovaním domácností, administratívnych budov. Upratovaním po remeselných prácach a pred kolaudáciou. Čistenie čalúnenie a kobercov.

Grafické štúdio. Grafika, dizajn: -propagačný -papierenská -potravinárska -kozmetická -drogistická -hračkárska -priemyselná.

Služby: -architektonická kancelária -projekčná kancelária.

Poradenstvo, služby: - systémy pre vnútropodnikové riadenie - vyhodnocovanie stredísk a zákaziek - kalkulácia, rozpočty - informácie pre manažérov.

Jazykové kurzy: - popoludňajšie, večerné. Výučba: - angličtina, anglický jazyk. Vyučujeme: - Háj v Sliezsku, Dolná Lhota, Ostrava-Poruba. Prekladateľské služby.

Inštalatérske práce: - vodovody, kúrenie, solárne panely, tepelné čerpadlá, odpady, krby, kúpeľne.