Výroba, zabezpečenie, predaj: -kompletné reklamné služby -FULL SERVICE -sponzoring -promotion, public relation -vlastná sieť partnerských agentúr vo strednej Európe.

Rozpočty a kalkulácie. Tvorba, kontrola a posúdenie rozpočtov všetkých stavebných objektov. A to ich novostavieb, rekonštrukcií, modernizácií a opráv. Cenové posúdenie vád na objektoch, prepočty stavebných objektov a ďalšie služby v oblasti manažmentu stavieb. V prípade záujmu neváhajte a skontaktujte nás.

Maloobchod, predaj: -počítače -výpočtová technika. Inštalácia, správa: -siete NOVELL NETWARE. -bezdrôtové pripojenie k sieti internet

Služby, práce: -profesionálny webdesign, internetové aplikácie, redakčné systémy, webhosting -realizácia a tvorba internetových obchodov -vývoj softvéru na zákazku -tvorba grafických návrhov, 2D a 3D design, DTP, tlač -foto a filmové služby -signmaking -komplexná reklamná činnosť -agentúrna činnosť (módne prehliadky, rauty atď.).

Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexné služby na trhu informačných a komunikačných technológií: -poradenstvo, realizácia, servis projektu -bezpečnostné a komunikačné technológie -telekomunikačné systémy -siete a riešenia v oblasti IT. Ďalšie služby: -riadenie projektov -systémová integrácia -VEGA ...

Web design Tvorba webových stránok a aplikácií, reklama na internete, grafika, fotografie, postprodukcia a strih videa, konzultácie, coaching, výučba počítačovej gramotnosti

Realitná kancelária: -predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností, bytov -kupné a nájomné zmluvy -vklady do katastra nehnuteľností -odhady ceny (znalecké posudky) nehnuteľností -dražby hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Služby: -realitná kancelária -oceňovanie nehnuteľností -znalecké posudky -sprostredkovanie predaja a nákupu nehnuteľností.

Zaoberáme sa: - čistením peria - predaj nových páperových vankúšov a dek - renovácia a výroba páperových prikrývok a vankúšov Každý nepárny týždeň máme otvorené aj v sobotu, okrem toho podľa telefonického dohovoru.

Zvýšime výkon vášho mozgu. Preukázateľne. Za pomoci 25 vedecky overených online hier postupne precvičíme vašu pamäť, pozornosť, priestorovú orientáciu, predstavivosť alebo rýchlosť. Výsledky na seba nenechajú čakať - už za niekoľko dní zlepšíte svoje kognitívne funkcie rádovo o desiatky percent.

Bezpečnostná agentúra: - pult centrálnej ochrany PCO - zásahová jednotka - dodávka a montáž elektronického zabezpečovacieho zariadenia.

Realitná kancelária: -Predaj nehnuteľností -Prenájom nehnuteľností -Kúpa nehnuteľností -Výkup nehnuteľností -Kúpa nehnuteľností z DRAŽIEB -Developerské projekty -Správa bytov a iných nehnuteľností -Kompletný finančný servis -Zdarma poradenstvo v oblasti nehnuteľností a financií -Riešenie Exekúciou na nehnuteľnostiach.

Realitná kancelária. Predaj a prenájom: - nehnuteľnosti - rodinné domy - komerčné plochy (kancelárie, obchody, sklady, výrobné priestory) Predaj, výmeny a prenájom bytov. Predaj: - pozemky, rekreačné chaty, chalupy aj komerčné objekty.

Kaderníctvo: -dámske -pánske -bezbolestná liposukcia -masáže Masáže Michal Žáža tel: 720114300.

NeedBackup je online zálohovacia služba pre domáce aj profesionálne použitie. Zálohovanie sa vykonáva plne automaticky na naše servery veľmi bezpečným šifrovaným spôsobom. Každý súbor zálohovaný cez službu NeedBackup je uložený na dvoch serveroch umiestnených v rôznych geografických lokalitách.

Realizácia vodohospodárskych stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Prevádzkovanie nákladnej autodopravy. Vykonávanie zemných prác. Búranie asfaltu a betónu. Odvoz kalov. Opravy motorových vozidiel. Práca autožeriavom.

Bytová údržba. - voda: - nové rozvody, oprava alebo výmena vodovodných batérií - wc, odpady, výmena bojlerov, montáž sprchových kútov, montáž van... - nátery: - okná, strechy, žľaby, ploty... - maliarske práce: - maľba vnútorná aj vonkajšia... - murárske práce: - menšia rekonštrukcia starších objektov, pokladanie obkladov ...

Ponúkame kompletné zaistenie svadieb vrátane cateringu. Svadobná agentúra.

Firma je členom CEPA – Medzinárodnej organizácie na ničenie škodlivého hmyzu. Služby: -deratizácia, dezinsekcia, dezinfekcia -hubenie skladiskových škodcov -plynovanie mlynov a sýpok -hubenie potkanov, lesných myšíc a hrabošov -hubenie drevokazného hmyzu a plesní tlakovou technikou MABE -odchyt zdivočených zvierat -odchyt ...

Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov

Prevádzkovateľ kúpeľných domov.