Ponúkame Vám kompletný servis pri zabezpečovaní bývania a pri predaji nehnuteľností v Stredných a Južných Čechách. Teraz už nikam nemusíte chodiť. Stačí len vytočiť telefónne číslo 733 36 15 36 a my k vám prídeme a postaráme sa o všetko potrebné. Výhody, ktoré Vám ponúkame sú nasledujúce: Nízka provízia za sprostredkovanie predaja, , trhový odhad ...

Služby: -prenájom nehnuteľností, SKLADY

Kancelárske potreby, kopírovanie. Predaj, servis, lízing, prenájom: - kopírovacie stroje - laserové tlačiarne - kancelárska technika - kancelárske potreby Autorizovaný díler a servisný partner firmy Konica Minolta Služby: -čiernobiele kopírovanie -plnofarebné kopírovanie -krúžková väzba, väzba VeloBinder, laminovanie -výroba ...

Sprostredkovanie zamestnania. Mexina Group, spol. s.r.o. na základe požiadavky dostala od MPSV osobitné povolenie a odporúčania na sprostredkovanie zamestnancov z LRB (Bangladéš). Toto rozhodnutie od MPSV umožňuje len (iba) dlhodobé voľné pracovné miesta v rôznych podnikoch (nie konkurencia českých zamestnancov) a na druhej strane obrovská ...

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Externá správa sietí a outsourcing IT. Konzultácie v odbore výpočtová technika.

Vykonávame: - spätný odber batérií a akumulátorov - zaistíme ich likvidáciu - spätný odber a likvidácia obalov - odber batérií a akumulátorov - umiestnením odberových nádob u obchodných partnerov.

M.NET Studénka, s.r.o. Poskytovateľ pripojenia k internetu v regióne severnej Moravy. Internetové služby, montáž, servis: - pripojenie na internet do domácností, firiem, organizácií. Zriadenie a prevádzka mailovej schránky. Webhosting. Správa domén. Hlasové služby: - bez paušálnych a aktivačných poplatkov - volanie v sieti M.NET ...

Predaj: - digitálne prístroje Fujifilm FinePix - kompletný sortiment digitálnej techniky - fotoprístroje - príslušenstvo - ďalekohľady - fotomateriály Súčasťou našej ponuky sú aj služby novo vybaveného fotoateliéru a predvádzacieho centra.

Prevádzkujeme turistické informačné centrum. Ponúkame zájazdy, okružné jazdy, ubytovanie, požičanie áut, letenky a vstupenky.

Maloobchod: - športové potreby - športový textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastreľovanie náušníc. Predaj: - výživa pre športovcov - bylinky.

Realitná kancelária: - kúpa, predaj a prenájom bytov - kúpa a predaj nehnuteľností - predaj pozemkov - prenájom nebytových priestorov.

Produkty: - pokladničné systémy - kamerové systémy - softvér na zákazku - tvorba internetových stránok - služby v IT pre GASTRO.

Mediálna agentúra ponúka služby v oblasti internetovej reklamy a mediálneho zastupovania ekonomických, spravodajských a odborných serverov na internete.

Činnosť: - tlačiareň - vydavateľstvo

Ponúkame personálne a poradenské služby.

Spoločnosť poskytujúca komplexné služby v oblasti bytového designu. Ponúkame poradenskú službu s dekorovaním, darčekové šeky, svadobné listy a zľavové karty.

Práčovňa, mandľovňa a čistiareň. Predaj, maloobchod: - pracie a čistiace prostriedky

-Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) Podnikanie v oblasti nakladania s nebezpečnými odpadmi

Architektonická kancelária ATELIER-F Projekcia, projektovanie: -stavby -návrhy interiérov. Urbanistické štúdie

Služby: - predaj a servis PC, počítačov, výpočtovej techniky - veľkoformátové kopírovanie - školenia a kurzy.

Služby: - telemarketing pre klientov z oblasti finančníctva, telekomunikácií a utility - aktívny aj pasívny telemarketing - spätné získavanie zákazníkov - tvorba a aktualizácia databáz - dohováranie schôdzok - prevádzka a obsluha zákazníckych a informačných liniek - e-mailing.

Služby: - lesnícka činnosť - kompostovanie zeleného odpadu.