Vydavateľstvo - publikácia - omaľovánky - detské knihy - pohľadnice - metodiky a pracovné listy na výučbu náboženstva.

Ubytovacie služby Požičovňa - party stany

Sťahovanie bytov a firiem po SR i medzinárodne. Montáže nábytku a kuchýň vrátane zapojenia spotrebičov. Požičiavanie vozidiel. Skladovanie a likvidácia nábytku.

Ponuka bankového a leasingového financovania. Realitná a investičná činnosť v Českej republike i zahraničí.

Ponúkame vývoj, implementáciu a prevádzku webových aplikácií nielen na intranetových serveroch našich zákazníkov, ale aj formou hostingu aplikácií na našich web serveroch.

Služby: -umývanie okien a nákladov v Brne a jeho okolí, ako vo firmách, tak aj v domácnostiach -čistenie žalúzií. Na trhu sme od roku 1995, pracujeme rýchlo, kvalitne a pritom ohľaduplne, tak aby nedošlo k poškodeniu majetku a vybaveniu našich zákazníkov. Vykonávame umývanie ako bežne znečistených okien a výkladov, tak aj umývanie okien po ...

Poradenstvo pre ekonomiku, právo a riadenie ľudských zdrojov - analýza súčasného stavu z hľadiska ekonomiky, práva a ľudských zdrojov - navrhnutie úspor a spôsobov zvýšenia efektivity práce - hľadanie optimálnych spôsobov financovania Všetko formou externého poradenstva, alebo dočasného riadenia podniku. Zameriavame sa predovšetkým na ...

Servis a predaj IT Dátové služby Inžinierske služby Vývoj softvér

Na realitnom portáli DomyBytyPozemky.cz nájdete viac ako 100.000 ponúk nehnuteľností na kúpu i prenájom z celej Slovenskej republiky, nielen z databáz realitných kancelárií. Či už hľadáte byt, novostavbu alebo dom na bývanie, pozemok na stavbu alebo chcete podnikať a prenajať si obchod či kanceláriu, neváhajte navštíviť naše stránky www.dbp.cz.

Supermarket Albert. Maloobchod, predaj: -potraviny -mäso -údeniny -drogéria -ovocie -zelenina.

Architektonická činnosť. Projektová činnosť vo výstavbe.

Predaj a servis výpočtovej techniky ( - počítačové zostavy - notebooky - monitory - repasovaná výpočtová technika - realizácia sietí - opravy PC - IT poradenstvo - opravy notebookov

Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Projekčná kancelária s profesiou architekt, stavební inžinieri, technici, kresliči: - spracovanie projektov - vybavenie stanovísk dotknutých orgánov, územného rozhodnutia, stavebného povolenia - príprava stavby - zabezpečenie dozoru na stavbe a kolaudačného riadenia.

Predaj - hardvér Internetové prezentácie a aplikácie Webhosting Outsoourcing IT

Projektová činnosť vo výstavbe Správa menších počítačových sietí.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Súdny znalec. Realitná kancelária.

Kozmetické a masážne štúdio. Minerálna kozmetika.

Inštalácia počítačových sietí. Návrh a realizácia počítačových sietí. Počítačová pohotovosť -správa počítačov a počítačových sietí. Predaj: -počítače podľa priania zákazníka.

Výroba, rozmnožovanie, nahrávanie a distribúcia zvukových a zvukovo- obrazových záznamov. Natáčanie dokumentov a krátkych filmov. Grafické návrhy loga, vizitky, tlačoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentácie.