Služby: - fitness - solárium - fitbox - ping-pong - sála na box. - sauna - jumping

Kouč osobného rozvoja metódou EFT na dosiahnutie psychického i fyzického zdravia a odbúranie stresu. Pomocou EFT je možné preprogramovať mozog a telo, aby konali a reagovali úplne inak. Terapia EFT ukáže cestu k zdraviu, šťastiu, hojnosti a celkovej pohode. Organizujem prednášky a individuálne semináre.

Služby: -realitná kancelária sprostredkuje predaj a prenájom všetkých nehnuteľností vrátane družstevných bytov.

Skladovanie osobných aj obchodných vecí. Samostatné skladové priestory na prenájom /sklady/

Služby: - kuchár - uvaríme obedy, večere - stráženie detí - upratovacie práce, pomocník v domácnosti - vodič - doprava k lekárovi, na nákupy - zámočnícke práce, zámočník - záhradnícke práce.

Upratovacia služba: - pravidelné aj jednorazové upratovanie domácností i firiem - čistenie čalúnenia a kobercov - vypratanie pivníc a podkrovných priestorov.

Služby: -realizácia etikiet termotransferovou dotlačou -tlačenie EAN kódu- čiarové kódy pre firmy všetkých odborov.

Caspi s.r.o. sa zaoberá upratovacími službami, logistikou, prácou v skladoch, prácou s tovarom, murárskymi prácami, atď. V rámci poskytovaných služieb sa naša upratovacia firma snaží poskytnúť komplexné upratovacie práce, a preto pri upratovaní budov zaisťujeme kompletné denné upratovanie vnútorných a vonkajších plôch, vrátane jednorazových ...

Realitná kancelária. Znalecké posudky. Jiří Formánek IČO: 12560162 Sídlo: Prísimasy 22.

EFES Logistik s.r.o.: - medzinárodnú dopravu chladiarenskými kamiónmi - 15 chladiarenských súprav - preprava do všetkých štátov Európy i Turecka - všetky vozidlá sú kompletne poistené vrátane poistenia CMR - preprava tovaru podliehajúca skaze, vyžadujúca TIR karnet a veterinárny dohľad.

Svadobný salón. Požičovňa: -svadobné šaty -šaty pre družičky a sväté prijímanie -pánske obleky -spoločenské a plesové šaty.

Poradenstvo v oblasti legislatívy životného prostredia. Registrácia chemických látok podľa nariadenia ES 1907/2006. Tvorba bezpečnostných listov. Zastupovanie pri novom zápise a zmene do Zoznamu kvalifikovaných dodávateľov.

Návrhy, montáž, inštalácia a opravy: - zabezpečovacie a kamerové systémy Montáž: - slaboprúdové rozvody Montáž: - bleskozvody Montáž: - počítačové siete

Ponuka zahŕňa: Ručenie spoločnosti do výšky 25 000 000, - Sk v rámci celej Európy Poistenie zamestnancov za škody spôsobené zamestnávateľovi spojené s výkonom povolania do výšky 100 000, - Sk Zaistenie ochrany objektov, majetku a osôb Služby súkromných detektívov na monitorovanie vnútorných záležitostí spoločnosti, z dôvodov zabránenia ...

Bezpečnostná agentúra: - stráženie objektu, majetku, osôb - služba súkromných detektívov - sledovacie služby - prevoz financií, cenín - sprievod pri obchodných rokovaniach - výcvik psov všetkých plemien - podniky zabezpečujúce dozor objektov, majetkov a osôb.

Poskytujeme služby typu hodinový manžel. Naša pôsobnosť je v regióne Praha a okolí. Zaisťujeme všetky služby v domácnosti ako napr: - výmena žiaroviek - oprava a výmena vodovodných kohútikov - drobné murárske práce - oprava zásuviek, svetiel, zvončekov, antén atď. - čistenie kobercov, sedačiek - upratovanie - maliarske práce - montážne ...

Ponúkame účinné odstránenie a prevenciu celulitídy.

Výhradné zastúpenie firmy EXELL. Výroba, predaj: -pečiatky. Predaj: -materiál na výrobu pečiatok -grafické papiere. Služby, tlačiareň, tlač -svadobné oznámenia, košíčky, obrúsky -novoročenky -vizitky -samolepky -semolepiaca fólia, reklamná ceduľa -potlač - reklamné predmety -digitálna tlač do formátu A3.

Prevádzka grafického a reklamného štúdia.

Masáže: - intuitívna antistresová masáž: - kombinácia metamorfnej, čakrovej, meridiánovej masáže a reiki. - sofioterapia - Dornova metóda - metamorfná technika - Reiki - porovnanie čakier - čakrová technika. Meditácia.

Naša spoločnosť GAMATISK, s. r. o. sa zaoberá potlačou reklamných materiálov. Naše služby: - lakovanie UV do B1, blistrové do B2 - potlač tričiek a textilu - PE tašky - transferová, ofsetová a tampónová tlač - kníhtlač - výroba pečiatky - digitálny tlačový ploter VersaCAM (rezanie a tlač na jednom stroji) - digitálna tlač do A3 - ...

TVORBA: - softvér na zákazku - ekonomický a technický - účtovníctvo - skladové hospodárstvo - fakturácia - softvér pre reštaurácie - prezentačný CD-ROM - www aplikácie ( prezentácia na internete ) - internetové obchody prevádzková doba: 24 hod denne (podľa dohody) PREDAJ: - osobné počítače - periférie a príslušenstvo k osobným ...