Ponúkame komplexné reklamné služby.

Potrebujete psychiatrickú pomoc? Špecializáciou našej ordinácie je psychiatria. Vykonávame preventívne prehliadky, poskytujeme liečebnú starostlivosť. V prípade potreby zaistíme odborné vyšetrenia. Momentálne nie sme zmluvný partner s VZP, jej pacientov ošetríme za hotovostnú platbu.

Ponúkame grafický design a reklamu.

Reklamné fotografie - produktovú, jedla a pitia, módnu a portrétnu fotografiu. Fotografujeme life-style, sklo, interiéry, nábytok a architektúru. Rodinné a svadobné fotografie a výtvarné fotografie pre kalendáre aj výzdobu interiérov.

V rámci SR sme partnerom spoločnosti SIEMENS PLM. Ponúkame komplexnú podporu v oblastiach predaja, implementácie, technickú podporu a školenia softvér. Školenia a konzultácie Ako partner spoločnosti SIEMENS PLM ponúkame plné základné aj nadstavbové certifikované školenia z oblasti softvérového riešenia NX (CAM, CAD, CAE), Teamcenter a ...

Kúpa, predaj, výmena, nájom, prenájom: -byty -nehnuteľnosti. Správa bytov a nehnuteľností. Pobočka: -Děčín, Radničná 23/1 tel.: 412151043, 774861193.

Združenie pre starostlivosť o duševne chorých.

Poradenstvo v oblasti softvéru a hardvéru. Predaj jednosmerných motorov, lineárnych aktuátorov a solenoidov

Informačné centrum Rakovník Naše služby: - poskytovanie informácií o zaujímavostiach, ubytovaní a kultúrnom i športovom vyžití v meste i okolí a sprievodcovských služieb.

Návrh a realizácia bytových interiérov a komerčných priestorov.

Ponuka služieb organizačného a ekonomického poradcu v oblasti strojárstva.

Služby: -upratovanie domácností -firemných priestorov.

Manikúra dámska, pánska, lakovanie, maľovanie, zdobenie nechtov, P-Shine, peeling, zábaly, masáž rúk, gélové nechty, akryl, gellak, One Stroke, glitrové tetovanie.

Upratovacie, maliarske, drobné stavebné, výškové práce, sťahovanie, servis a montáž plastových okien - nátery a zatepľovanie fasád.

Maloobchod, predaj, e-shop, internetový predaj: - kancelárska technika - skartovacia technika - laminovacia technika - rezačky - kalkulačky - zošívačky, dierovačky - kancelárske doplnky. Maloobchod, predaj: - papiernictvo - výroba pečiatok - tel. 723 602 577.

Výkup starých, nefunkčných, autobatérií z áut, priemyselných, stavebných a poľnohospodárskych strojov za bezkonkurenčnú cenu v Moravskosliezskom kraji a okolí