Projekty, realizácia stavieb: -projekty stavieb -technický dozor -spracovanie rozpočtov -predvýrobná a výrobná príprava stavieb -kompletná realizácia stavieb.

Svadobný salón: -predaj, požičiavanie: -svadobné šaty vo veľkostiach 36 - 60 -doplnky pre nevestu-závoje, rukavičky topánky, ozdoby do vlasov, bižutéria -pánske spoločenské obleky -chlapčenské spoločenské obleky -šaty dievčenské, na 1. sväté prijímanie, pre družičky. Predaj doplnkov: -peleríny -ozdoby do ...

Informačné stredisko m. Plzne Turistické informácie o atraktivitách Plzne a okolie. Informácie o kultúrnych, športových a spoločenských programoch a predaj vstupeniek. Informácie o ubytovacích a stravovacích možnostiach vrátane rezervácií a predaja ubytovanie. Sprievodcovská činnosť v Plzni a okolí. Predaj základné vlastivedné a ...

Tvorba: - internetová prezentácia - internetové stránky - grafické návrhy webu.

Prenájom: - karavány Chorvátsko a Slovensko.

Poskytuje komplexné online marketingové služby. Tvorba webových stránok, SEO optimalizácia pre vyhľadávače, PPC reklama, online analytika. Ponúkame kvalitné služby za nízke ceny.

Pedagogicko-psychologická poradňa pre voľbu povolania, pre výukové a výchovné ťažkosti, pre pestúnsku a adopčnú starostlivosť. Pracovisko Kohoutova 4, Brno: -tel.: 545 223 379-380 e-mail: kohoutova@pppbrno.cz

Služby: -grafika -logotypy -netradičné darčeky -obalový dizajn a tlač. Prevádzka fotostudia, realizácia www prezentácií.

Stolárstvo, podlahárstvo. 3D grafické programy návrh novej kuchyne, obývacia izba, spálňa, kancelárie. Realizácia. 3D vizualizácia interiérov.

Predajňa a požičovňa svadobných šiat. Spoločenské a plesové šaty. Pánske obleky, krátke koktailové šaty, šaty do tanečných a ďalšie.

Vykonávame architektonické a inžinierske činnosti vrátane projektovania.

Služby. -skladovanie tovaru do regálových lokácií aj na voľnú plochu -krátkodobo aj dlhodobo používame sofistikované informačné systémy riadenia skladu na báze snímania čiarových kódov -kapacita skladu až 4 000 m2 -používame VZ vozík, paletový vozík, paletové a policové regály -zabezpečený temperovaný sklad s požiarnymi hlásičmi, zaisťujeme ...

Vykonávame profesionálne ručné registrácie do katalógov. Registrujeme do českých a slovenských všeobecných katalógov, katalógov firiem a katalógov eshopov. Vykonávame tiež vkladanie PR článkov do katalógov PR článkov.

Ponuka: - reklamné plochy na prenájom. Fóliové polepy.

Rehabilitačná zdravotná sestra vykonáva športové aj antistresové masáže v Plzni. Dornova metóda, Breussova, reflexná, meridiánová masáž, lymfodrenáž, lávové kamene.

Výkup druhotných surovín. Výkup: -meď *, hliník, mosadz, bronz -farebné kovy. Ďalšia prevádzkareň: Václavské námestie 42,Beroun 3-Závodí tel:311621866.

Veľkoplošná reklama: - maľby a nátery na fasády, haly - hliníkové štítky - orientačné systémy.

Architektonická a inžinierska činnosť a technické poradenstvo.

Vypracovanie položkových rozpočtov, výkazov výmer a cenových kalkulácií stavebných prác.

Kineziologická poradňa One Brain, pomoc pri odstránení psychických problémov detí i dospelých. Viac o metóde na: www.polakova-kineziologie.cz

Vývoj software/hardware, meranie regulácie, automatizácia, diagnostika, visualizácia, optimalizácia technotogických procesov, diaľkové ovládanie, monitoring, komunikácia, IP telefónia, webdesign, internet.