Výroba reklamné a darčekové predmety. Polepy automobilov a nákladov, videodokumentácia a technické, dokumentačné a umelecké foto. Sieťotlač, tampónová tlač, flocktlač a pieskovanie. Vytvárame billboardy, pútače, bannery a informačné tabule.

Pohrebná služba: -odvozy zosnulých z bytov a nemocníc -prevozy zosnulých z aj do cudziny -zaistenie smútočnej väzby -zaistenie smútočného oznámenia -zaistenie všetkých formalít spojených so smútočným obradom -ozdobné urny a rytie nápisu -predaj rakví -nonstop služba, tel.602118030.

Služby: -organizácia seminárov pre úradníkov -organizácia školení, reklamné zručnosti -prenájom kancelárií, školiacich priestorov, učební. Pobočka: -Jeseniova 1045/33, 130 00 PRAHA 3.

Komplexné procesy pri expanzii vašej spoločnosti. Vyhľadáme vhodné priestory a zaistíme sťahovanie vašich existujúcich pobočiek. Predáme, či prenajmeme vašu nehnuteľnosť.

Ponuka svadobných dekorácií a ostatných potrieb pre vašu svadbu.

Realitná kancelária. Vyhľadávanie nehnuteľností podľa Vami vyšpecifikovaných požiadaviek. Inzerovanie Vašej nehnuteľnosti prostredníctvom overených mediálnych kanálov. Osobný predvýber nehnuteľností. Predaj, prenájom nehnuteľností.

Manikúra, pedikúra. Školiace stredisko. Predaj materiálu. Služby súdneho znalca v odbore.

Naše služby: - poskytovanie informácií o zaujímavostiach, doprave, ubytovaní a kultúrnom a športovom vyžití v meste a okolí.

Vývoj a implementácia informačného systému myWAC. Služby: -informačné technológie -tvorba internetových www stránok -intranetové riešenia -elektronický cenník, katalóg.

Ponuka strihania, trimovania a kúpania psov.

Veľtržné služby: -architektonické návrhy veľtržných expozícií -výstavba expozícií v tuzemsku aj zahraničí "na kľúč" -sprievodné programy -spoločenské akcie -ubytovanie vystavovateľov -tlmočníčky, hostesky. Reklamná agentúra: -návrh komunikačnej stratégie -grafické návrhy, design -plánovanie médií, nákup médií -offsetová tlač ...

Kompletné služby pre veľtrhy a výstavy: -realizácia stánkov, expozícií pomocou stavebnicového systému OCTANORM -atypické expozície. Grafický návrh, montáž, stavba, demontáž: -výstavné stánky, plochy, expozície.

Ponuka realít Praha a okolie. Naša realitná kancelária ponúka: - nehnuteľnosti - rodinné domy - developerské projekty - chaty a chalupy - byty na predaj aj prenájom. Odhady nehnuteľností pri našom predaji zadarmo. Poradenstvo a financovanie predaja i nákupu.

Vykonávame pravidelné, jednorazové aj generálne upratovanie vrátane zákazníckeho servisu.

Personálna agentúra: -vyhľadávanie a výber pracovníkov pre firmy.

Semilské noviny Príjem príspevkov a inzercia Turistické informačné centrum Husova 2, 513 01 Semily tel. 481 624 721

Realitná činnosť: -kompletné služby v oblasti sprostredkovanie predaja, prenájmu a nákupu nehnuteľností s komplexným právnym a daňovým servisom -zaistenie prevodu predmetné nehnuteľnosti, vrátane vybavenia všetkých súvisiacich právnych formalít -urýchlenie vkladov kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností

Mestské informačné stredisko. Informácie o meste a okolí návštevníkom aj miestnym, k dispozícii materiály hlavne turistického, športového a kultúrneho zamerania. Možné získať aj kontakty na ďalšie infocentrá v celej Českej republike.

Ostraha majetku a osôb Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Kancelária Prostejov Floriána Nováka 5267/3

DOM KULTÚRY CRYSTAL: - organizovanie spoločenských, kultúrnych a športových podujatí REŠTAURÁCIE: - taliansko-mexická kuchyňa PREDAJ: - videopožičovňa MOŽNOSŤ VYUŽITIA: - bowlingová dráha - biliard KULTÚRA: - kino INFORMÁCIE: - mestské informačné centrum prevádzková doba: PO,ST 9.00-17.00 hod ÚK,ŠT,PI 9.00-16.00 ...