Spracovanie stratégií a podnikateľských zámerov. Spracovanie úveru dotácií z EÚ (európska únia). Poskytujeme služby dotačného a finančného manamegentu. Zaistenie komplexných úverových služieb pri financovaní realizačnej fázy projektu. Pre fyzické osoby: -zaistenie úverov, pôžičiek a dotácií v oblasti bývania. Finančný a ekonomický ...

Naše služby: - kometika - kaderníctvo - masáže - nechtová modeláž.

Kontajnerová doprava: -odvoz nebezpečných odpadov podľa normy ADR v Juhomoravskom kraji -likvidácia bezpečných odpadov (hlina, stavebná suť, domový aj ostatný odpad vrátane recyklácie (na zásypy).

Sme špecialistami na ofsetovú, digitálnu a veľkoformátovú tlač. Okrem tlače ponúkame aj polepy áut a nákladov, grafické práce a výrobu webových stránok.

Návrh, realizácia a podpora podnikové informačné systémy: ERP (Enterprise Resource Planning): -zlepšenie Vašej produktivity a výroby -rýchlejšie a prehľadnejšie reportovanie a financie BI (Business Intelligence): -riadenie podnikových dát -zber a zhromažďovanie informácií -reporting -inteligentné analýzy, analýza RCM (Retail Chain ...

Spoločnosť COMPANY HOME. Predaj s.r.o., spoločností s ručením obmedzeným metódou ready-made spoločnosti (novo založené spoločnosti za účelom predaja), či spoločnosti s niekoľkoročnou podnikateľskou históriou v súčasnosti na predaj. Objednanie založenia spoločnosti na kľúč, spoločnosť je založená podľa konkrétnych požiadaviek ...

Elektromobilita plzenského kraja. Elektromobily, opravy a úpravy sériových vozidiel s elektromotorom, projektovanie a výstavba dobíjacích staníc.

Poskytovanie služieb: -turistické a cestovné informácie.

Poskytovanie informácií o zaujímavostiach, doprave, ubytovaní a kultúrnom i športovom vyžití v meste a okolí. Predaj máp a suvenírov. Kopírovacie služby.

Obnova dát z havarovaných diskov, vedenie účtovníctva pre spoločnosti, predajom funkčnej bielizne

Architektonické ateliéry. Architekti.

Ponúkame profesionálne služby, ku ktorým patrí kvalitná kovovýroba, zámočnícke práce, servis a opravy motocyklov, skútrov, štvorkoliek, vybranej záhradnej techniky, lodí, vodných skútrov a predajom náhradných dielov. Zaoberáme sa tiež prenájmom vlastných reklamných plôch (billboardov), reklamou a propagáciou firiem na motoristických závodoch ...

Špecialista na VoIP riešenie. Dodávateľ VoIP telefónnych ústrední VS-AST. Návrh, realizácia VoIP riešení od malých až po veľké firmy. Cenovo výhodné riešenie oproti štandardným analógovým ústredniam s mnohými nadštandardnými službami v cene ústredne. Ďalej realizujeme počítačové siete a dodávku komponentov pre VoIP siete.

Psí salón - strihanie všetkých plemien i krížencov - kúpanie a sušenie pred strihaním - čistenie uší - depilácia ušných chĺpkov pomocou depilačného púdru - strihanie pazúrikov

Poskytujeme služby v oblasti: - správy nehnuteľností (aj následné služby) - údržba zelene.

Služby v odbore správa nehnuteľností, zastupovanie vlastníkov a ochranu ich záujmov.

Ponuka služieb v oblasti reklamy. Organizácia výstav a veľtrhov. Výroba prezentácií, polygrafických materiálov a darčekových predmetov.

Kozmetika - ošetrenie pleti a dekoltu - peeling - depilácia - epilácia - liftingová protivrásková kôra - lymfodrenáž tváre a dekoltu - farbenie obočia a rias - líčenie denné, nočné a svadobné - mikromasáž očí a očného okolia - ošetrenie pleti kozmetikou dermabunkovej výmeny.

Farebné aj čiernobiele kopírovanie, tlač a skenovanie vrátane laminovania či krúžkovej väzby. Predávame kancelárske potreby.

poskytovanie poradenstva v systémoch riadenia kvality podľa noriem radu ISO 9001:2008, 14000, 18000, VDA 6 a TS 16949.

Upratovacie práce. Pravidelné upratovanie: -kancelárie, domácnosti, zdravotnícke zariadenia (upratovanie spojené s dezinfekciou). Jednorazové upratovanie: -umývanie okien, nákladov, upratovanie po maliaroch.