Práčovňa, čistiareň: - pranie bielizne pre hotely, penzióny a reštaurácie vrátane zvozu - šitie páperových prikrývok.

Prenájom: - nebytové priestory pre komerčné využitie - k dispozícii sú výrobné, skladové a administratívne priestory.

Práčovňa, čistiareň: - pranie bielizne pre hotely, penzióny a reštaurácie vrátane zvozu - šitie páperových prikrývok.

Dodávka, obchod, predaj, servis aj pozáručné: -osobné počítače (PC), notebooky -servery -dodávky komponentov pre počítače -tlačiarne Služby: -tvorba www stránok -správa počítačových sietí, outsoursing.

Realitná kancelária. Nákup a predaj nehnuteľností Zabezpečenie správy nehnuteľností. Poradenstvo: -ekonomické -organizačné.

Ponúkame kadernícke, kozmetické aj masážne služby. Ďalej poskytujeme manikúru aj pedikúru.

Sme komunikačná agentúra s vlastným grafickým a softvérovým oddelením. Zameriavame sa na firemnú a marketingovú komunikáciu malých a stredných firiem.

Tvorba, inštalácia, servis, konzultácie: -informačné systémy malých a stredných firiem. Predaj: -značkové počítače COMPAQ, HP**, SIEMENS, -počítačové komponenty -periféria. Zákazková kompletizácia: -počítače.

Dotačné a grantové poradenstvo. Verejné zákazky.

Služby: -komplexný ekonomický, finančný a poradenský servis -sprostredkovanie prevodu obchodných podielov a následný predaj -reštrukturalizácia-revitalizácia spoločností -likvidácia spoločností -ekonomické, účtovné, daňové a právne poradenstvo -informačný servis súvisiaci s rozvojom spoločností -hľadanie stability pre ...

Realitná činnosť: - byty - domy - pozemky - komerčné objekty.

Projekcia, realizácia: - štruktúrovaných kabelážnych systémov Cat5, 6, 7, - optické kabelážne rozvody Dodávka, inštalácia: - telekomunikačná technika - serverové platformy podľa požiadaviek Štúdia, realizácia, zabezpečenie: - počítačových sietí a IT prostredie

Tvorba správa a aktualizácia webových stránok. Programovanie internetových aplikácií. Registrácia domén, webhosting. Poradenstvo v oblasti internetovej prezentácie.

-Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Veľkoobchod a maloobchod

Česka podiatrická spoločnosť Pedikúra (prístrojová pedikúra, masáže chodidiel, nechtová protetika, ortonyxia - narovnávanie nechtov kocka Arkády, silikónové medziprstové korektory, reflexológia chodidiel, tejpovanie vbočeného palca). Manikúra, modelácia nechtov. Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane ...

Pracovná agentúra. Sprostredkovanie: - ponuky práce, ponuka zamestnania pre nezamestnaných.

Zrostredkovanie predaja nehnuteľností (rodinných domov, bytov, rekreačných objektov a pozemkov.

Realitná kancelária: Predaj, prenájom: -stavebné pozemky pre bývanie a rekreáciu -stavebné pozemky pre komerčné využitie -byty -rodinné domy -rodinné vily -nájomné domy -priestory pre obchod a služby -objekty pre obchod a služby -priestory na výrobu a skladovanie -objekty na výrobu a skladovanie.

V obchodnom centre Letňany si každý zákazník môže vybrať z rozmanitej ponuky reštaurácií a kaviarní a osviežiť sa medzi nakupovaním a zábavou. OC Letňany ponúka: - viac ako 200 obchodov - aquacentrum Letňany - hypermarket TESCO - zimný štadión - fontána Food Court - detský kútik Letňánok - multiplex Palace Cinemas.

Upratovanie bytov, domov. pôd, pivníc, apod. Drobné stavebné úpravy. Zostavovanie nábytku. Vešanie garniž, poličiek, obrazov, apod. Umývanie okien. Drobné záhradné úpravy, kosenie trávy. Rezanie stromov, kríkov a pod.

Služby v oblasti IT Implementácia ERP informačných systémov Tvorba webových aplikácií Návrh internetových prezentácií Školenia Konzultácie

Rozvoj manažérov intenzívnym výkonovým tréningom a individuálnym koučingom. Rozvoj obchodníkov a telefónnych operátorov. Marketingové a podnikateľské poradenstvo na posilňovanie konkurencieschopnosti.