Relaxačné centrum. Služby: - kaderníctvo - kozmetika - pedikúra a manikúra - masáže - solárium - infrasauna - whirpool spa.

Služby: - deratizácia - dezinsekcia - dezinfekcia.

Štúdio Smaragd poskytuje komplexné kadernícke, kozmetické a pedikérske služby.

Psie škola. Psí hotel. Výcvik psov.

Kultúrne a informačné centrum. - Informácie - Predpredaj lístkov - Predaj turistických máp - Predaj turistických známok - Faxovanie pre verejnosť - Verejný internet.

Naše služby: - poskytovanie informácií o zaujímavostiach, doprave, ubytovaní a kultúrnom a športovom vyžití v meste a okolí.

Pôsobíme v oblasti poradenských služieb: - grantové, finančné a organizačné poradenstvo - organizačné zabezpečenie verejného obstarávania as ním spojené poradenstvo - odávky technológií pre čistiarne odpadových vôd a realizácie stavieb, čím sa snažíme dosiahnuť maximálnu komplexnosť ponúkaných služieb.

Svadobný salón Krissbey ORANŽOVÝ SALÓN. Služby, prenájom: -svadobné šaty -šaty do tanečných -spoločenské šaty -pánske obleky -svadobné oznámenia -snubné prstene -pre družičky a chlapcov -svadobné doplnky -ozdoby na autá. Predajňa: -vedľa CAFÉ 99.

Dolce Vita Kozmetika. Kozmetické služby. Ošetrenie tváre a dekoltu, úpravu obočia i rias, depilácia tváre i tela, líčenie a predlžovanie rias.

Špecializovaný internetový obchod s výpočtovou technikou: -počítače, notebooky -ACER, HP, LENOVO, ASUS, SONY, TOSHIBA ai. -LCD monitory, tlačiarne, skenery (scanery) -reproduktory -PC komponenty a periférie vo viac ako 15.000 položkách -softvér -prehľadný výber tovaru -online stav skladu -dodanie v rámci celej SR -e-shop.

Predávajte a prenajímajte svoje nehnuteľnosti priamo konečným záujemcom bez provízie za realitné kancelárie. AAAbezrealitky.sk je realitný inzertný server zadarmo!!! Jednoduché vkladanie inzerátov, intuitívne vyhľadávanie. Zobrazovanie nehnuteľností na mapách. Vložte si vašu firmu do sekcie užitočnej služby navždy úplne zadarmo.

BeeWeb Ready. Profesionálny web s redakčným systémom, ktorý spĺňa všetky moderné požiadavky. Plne upraviteľný systém naplnený funkciami, od fotogalérie až po formuláre. Výber z veľkého množstva kvalitných šablón pre Váš segment. Rýchlosť zapracovania stránok je do 24 hodín.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov.

Kultúrne a informačné centrum: -informácie o historických pamiatkach -informácie o kultúrnych podujatiach vrátane predpredaje vstupeniek -informácie o vlakovom a autobusovom spojenie -sprostredkovanie sprievodcovské a tlmočnícke služby -verejná internetová stanica

Naše služby: - poskytovanie informácií o doprave, ubytovaní, kultúrnom a športovom vyžití v meste a okolí.

Svadba dekor. Internetový predaj, e-shop, požičovňa: -darčekové krabičky -darčeky pre slávnostné chvíle -svadobné autodekorácie -doplnky pre nevesty a družičky, svadobné oslavy -figúrky na tortu -menovky na svadobnú tabuľu -kamienky a korálky.

-reklama a podpora predaja -grafické návrhy -príprava a výroba tlačoviny -ofsetová tlač -digitálna malonákladová tlač -veľkoplošná tlač -tlač etikety a samolepky -výroba obaly -rezaná grafika -potlač textilu -web a elektronické médiá -výroba logoprint.

Plavecký štadión: -letná plaváreň -krytý bazén -sauna, masáže -tel.:387315765 -solárium -rehabilitácia -fitness.

Turistické informačné centrum, infocentrum: - bezplatný informačný servis v oblasti turizmu -pamätihodnosti, kultúra, dopravné spojenie, najdôležitejšie inštitúcie v meste (aj kontakty na prenajímateľov automobilov, mikrobusov a autobusov) - predaj turistickej karty CB CARD- umožní zadarmo návštevu turistických aktivít v Č.Budějoviciach - ...