Upratovacie služby: - priemyselné i komerčné budovy - čistenie kobercov a čalúnenia - čistenie vzduchotechniky, filtrov a kalolisov ČOV - upratovanie po remeselníkoch - umývanie okien, výkladov, výkladov - odstraňovanie graffiti.

Poskytovateľ bytov na prenájom: - krátkodobé aj dlhodobé prenájmy.

RENATEX CZ a.s. - komplexné služby prenájmu a pranie bielizne a pracovných odevov pre zdravotnícke zariadenia, kúpele, hotely, reštauračné prevádzky a priemyselné podniky - prenájom sortimentu bielizne aj dopravu Poskytujeme odborné vypranie, vyčistenie a ošetrenie bielizne, obstaranie.

Pôsobenie v zlievárenskom a oceliarskom priemysle. Prenájom atraktívnych obchodných a kancelárskych priestorov vo vlastných nehnuteľnostiach. Sídlo spoločnosti: - Václavská 2027/11, Ostrava – Mariánske Hory.

Na výkup bytov, rodinných domov a ich následné rekonštrukcie sa zameriava firma G2 Rekonstrukce s.r.o. Zlín. Vykonávame predovšetkým kompletné aj čiastočné prestavby bytov, kúpeľní, bytového jadra a rekonštrukcie RD v regióne Zlínsky kraj. Výhodný výkup nehnuteľností – rodinné domy aj byty vykúpime až za 120% odhadnej ceny. Vykupujeme aj byty ...

Výroba: -drôtený program -kovovýroba -výrobky z drôtov -ohýbanie drôtov -zváranie drôtov. Prenájom nebytových priestorov.

Realitné služby - predaj, prenájom nehnuteľností, bytov a domov.

Služby - domáca zdravotná starostlivosť - osobná asistencia - sociálne služby.

Služby: -realizácia elektro -realizácia IT riešení

Developerská činnosť - rodinné a bytové domy Inžinierska činnosť - právny servis, profesionálne riadenie, výkup pozemkov Zhotovitelská činnosť - odborné prevedenie stavieb realitná činnosť

Realitná kancelária: -po-pia 9.30-17 -odhady nehnuteľnosti -predaj a prenájom nehnuteľností - byty, rodinný domček, nájomný dom, pozemok, pole, výrobné priestory, sklady. Kaviareň: po-ne 7.30-18 Penzión: -izby vybavené sociálnym zariadením, chladničkou a TV.

Ponuka zemných a výkopových prác, odvoz sutiny, pristavenie kontajnera, demolácie a recyklátu. Zemné a výkopové práce: - terénne úpravy - žumpy - kanalizácia - prípojky - hĺbenie základov vrátane odvozu vyťaženého materiálov - základy pre rodinné domy, základovej dosky - bazény, jazierka - budovanie spevnených parkovacích a komunikačné ...