Služby: - tvorba internetových prezentácií, webových stránok - tvorba e-shopu - správa vytvorených internetových straviek - webhosting.

Komunikačné a informačné systémy: - návrhy, projektovanie a inštalácia dátových sietí -komunikačné systémy -hardware -softvér -návrhy a projektovanie dátových sietí -inštalácia dátových sietí -meranie, diagnostika a certifikácia dátových sietí -bezdrôtové prepojenie dátových sietí -školenie, služby a poradenská činnosť ...

Hostinská činnosť -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Ubytovacie služby -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Wellness štúdio: - vibrosauna - vacu well - vacu stepper - masážne kreslo.

Katalóg firiem a spoločností v Českej republike.

Služby: -tlačiareň -digitálna tlač -ofsetová tlač -veľkoformátové skenovanie.

Výroba starších automobilových a moto štítkov. Veteráni renovácie Náhrady za stratené či inak poškodené štítky vozidiel Výroba štítkov pre staršie poľnohospodárske a stavebné stroje.

Montáž, servis reklamy vr. elektro, LED

Služby: - upratovací servis - čistenie kobercov a čalúnenie - čistenie interiérov vozidiel, osobných automobilov.

Kozmetické štúdio Orange Sun. Kozmetika, masáže.

Kadernícke služby. Služby kaderníctva: -umývanie vlasov, strih, fúkaná -masáž hlavy -žehlenie vlasov / vlnenie -farbenie -melírovanie -spoločenské a svadobné účesy -predaj vlasovej kozmetiky.

Športové a relaxačné masáže, lymfodrenáže, reflexológia Klasická pedikúra Infrasauna

-Realitná činnosť Oceňovanie majetku pre veci nehnuteľné

Skládka, nakladanie s odpadmi. Zvoz, likvidácia: - komunálny odpad - separovaný odpad - ostatný odpad - nebezpečný odpad NO - preprava NO - roztriedenie a zaistenie zneškodnenia NO - separácia odpadu - odber kompostovateľného odpadu. Výroba, predaj: - kompost-hnojivo - zeminový substrát. Doprava, autodoprava: - nákladné (s ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Poskytovanie technických služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Nakladanie s reprodukčným materiálom lesných drevín -Chov zvierat a ...

Poradenstvo a vzdelávacie kurzy v oblasti manažmentu. Školiace centrum, penzión s reštauráciou a wellness.

Homeopatické poradenstvo. Masáže - relaxačná, športová a čínska tlaková masáž, čínska masáž nôh An Mo. Aurická typológia. Sviečkovanie uší. Predaj výrobkov TianDe. Predaj minerálov, soľných svietnikov, aromatických a ušných sviečok. Predaj organických čajov.

Zaisťujeme kompletné služby vo výstavbe a vypracovávame všetky stupne projektovej dokumentácie. Spolupracujeme so špecialistami všetkých profesií.

Vykonávame kompletné služby v oblasti správy a údržby budov-bežné upratovanie, umývanie okien, umývanie výkladov, čistenie kobercov a čalúnenie, predkolaudačné upratovanie, upratovanie po remeselníkoch.

Predaj: -náplne do tlačiarní, farby do tlačiarne, cartridge, tonery Alternatívny aj originálny tovar. Záruka na tovar 24 mesiacov.