Internetový portál do sveta modernej architektúry. Architektom a staviteľom ponúka možnosť prezentácie svojich prác a produktov.

Kompletné čistenie interiéru osobných, dodávkových a úžitkových vozidiel mokrou cestou. Ručné umývanie automobilov. Regenerácia laku vozidla, oživenie vekom vyblednutej farby. Upratovacie práce pre domácnosti, firmy, kancelárie - tepovanie kobercov, sedačiek a ďalších textilných materiálov. Hodinový manžel: - kosenie trávy - údržba ...

Nákup, predaj alebo prenájom: -byty, rodinné domy -pozemky, chaty. Ponúkame komplexný realitný servis - právne a finančné poradenstvo, zaistenie zmluvných podkladov a odhady nehnuteľností.

Služby: -odstraňovanie odpadov obsahujúcich ropné látky -sanácia starých ekologických záťaží.

Vykonávame: - zneškodňovanie odpadov obsahujúcich ropné látky v súlade s platnou legislatívou. Zaisťujeme sanácie starých ekologických záťaží.

Výroba reklám Kompletné reklamné práce nielen pre dopravcov. Ponúkame potlač autoplachiet, polep pevných nadstavieb, firemných vozidiel a ťahačov. Digitálna tlač EFI VUTEk UltraVull 3360EC 8x CMYK cmyk vrátane tlače na plachtovinu a tekuté UV laminácie AquaSEAL SW 3300. 3M kontúrové značenie pevných aj plachtových nadstavieb. Certifikovaný ...

Firma JOYCE SR, s.r.o. bola založená v roku 1996. Hlavnými odbormi činnosti sú komunikačné technológie a alternatívne zdroje energie s pôsobnosťou v Českej i Slovenskej republike. Naša vízia: JOYCE = symbol kvality a trvalej hodnoty. S nami budete Jedineční, Originálni, Y:-)novativní, Celosvetoví, Ekologickí. Sme držiteľmi certifikátu Top Czech ...

Služby: -vedenie účtovníctva -príjem on-line objednávky tlače letákov s možnosťou roznosu do poštových schránok firiem, alebo domácností.

Ponuka riešení stavieb od štúdie po ich realizáciu. Tvorba návrhov interiérov.

Tlačiareň: - malonákladová digitálna tlač do formátu A2 - grafické práce - potlač materiálov: - bežných - štruktúrovaných - iných neštandardných materiálov.

Realitná kancelária, realitné služby.

Signo Solar vykonáva všetky činnosti spojené s výstavbou fotovoltaických elektrární. Signo Solar má kompletné projektové a konštrukčné schopnosti, zaisťuje všetky materiály (vrátane modulov a striedačov), riadi proces výstavby a zaisťujeme plnú funkcionalitu elektrární vrátane pripojenia elektrárne do verejnej rozvodnej siete. Signo Solar ...

Firma bola založená v roku 1997 ing. arch. Zdeňkom Duronom. Tento ateliér sa v súčasnosti venuje predovšetkým architektonickej činnosti v oblasti projektov komerčných a bytových stavieb. Činnosť: - projektovanie a realizácia interiérov - dizajn a produkcia bytového a kancelárskeho nábytku - komplexná realizácia bytových a kancelárskych ...

Predaj, servis: -softvér, hardvér -príslušenstvo výpočtovej techniky -spotrebný materiál -telekomunikačná, kancelárska technika. Návrh, inštalácia: -počítačové siete.

Reklamné štúdio. Služby: -vizitky, novoročenky -reklamné tlačoviny, prospekty -pečiatky -reklamná ceduľa -polep automobilov -potlač reklamných predmetov -sieťotlač -gravírovanie.

AZEPRA - zemné a demolačné práce, recyklácia stavebných sutí, predaj pieskov, štrkov, recyklátov a štiepkov.Drvenie a štiepkovanie drevnej hmoty, prenájom kontajnerov Avie.Poľnohospodárska výroba.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -počítače-výpočtová technika -siete LAN -AV technika Služby: -renovácia tonera a cartride -poradenstvo hw, sw -tvorba web.

Vyťažovanie a recyklácia elektronických a kovových odpadov Odborné demontáže rôznych technologických celkov Preprava a ekologická likvidácia vybraných druhov nebezpečných odpadov Poradenská činnosť Obchodovaním s vyradenou vojenskou technikou a rôznymi skladovými zásobami

Predaj: -záhradnícke potreby -ovocné a okrasné dreviny -kvety, semená -drobná mechanizácia. Služby: -spracovanie amatérskych fotozákaziek.

Služby: -bezdrôtové pripojenie k internetu.

Služby: -architektonické štúdie -stavebné projekcie.