Vo fotografiách aj videu zachytíme Váš svadobný deň, maturitný aj iný ples, párty, produkt, rodinný portrét. Jednoducho všetko čo Vás napadne.

Čistenie komunikácií a zimná údržba Starostlivosť o zeleň Pohrebné služby a krematórium Verejné osvetlenie Opravy komunikácií Dopravné značenie Odpady Reklama

Bezpečnostná služba: - stráženie majetku a osôb - fyzická ostraha objektu - kombinovaná (fyzická a technická) stráženie objektu - zabezpečenie projektov technického zabezpečenie objektov - recepčné a informátorské služby - fyzická ostraha, strážna služba, monitorig - elektronické zabezpečenie - stráženie s využitím kamerového systému ...

Reklamná činnosť od A do Z: - reklama, propagácia, reklamné predmety - letáky, veľkopločná tlač, polepy automobilov a plôch - webdesign, webhosting, správa PC a počítačových sietí.

Služby: - tvorba www stránok - webhosting - navrhovanie grafiky a log - tlač vizitiek, prospektov a plagátov.

Reklamné predmety a predaj osobných ochraných pracovných prostriedkov.

Ponúkam fotografické služby v oblasti produktovej, portrétnej, reportážnej a svadobnej fotografie vrátane úpravy fotografií.

Vývoj softvéru, programovanie webových aplikácií na zákazku a poradenská činnosť v oblasti výpočtovej techniky.

Prekladateľské služby a výučba jazykov. -právnické texty, preklady úradných dokumentov, vysvedčenia, potvrdenia, atestácie, osvedčenia, rozsudky a uznesenia súdu, výpisy z registra trestov a ďalšie.

Vývoj elektroniky a elektronických systémov Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojov Vývoj firmvéru a IP funkcií pre FPGA a DSP Spracovanie obrazu z kamerových systémov.

Reklamná činnosť a marketing činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov sprostredkovanie obchodu sprostredkovanie služieb realitná činnosť vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Developerská činnosť

UX designer Informačný architekt Digital idea maker profesionál digitálnych produktov.

Návrh, projekt, detailovanie - v odbore mechanizácia, jednoúčelové stroje, prípravky rozkreslenie Vášho návrhu (projektu) – ďalej tiež v odbore energetika, stavebná konštrukcia prekreslenie Vašej starej papierovej dokumentácie do AutoCadu

Poradenstvo, príprava a zavedenie ISO.

Upratovacie práce: - rodinné a panelové domy, domácnosti aj firmy a kancelárie - umývanie okien aj ďalšie sklenené plochy - vypratanie bytov, pôdy, pivnice - čistenie dvora - chodníky.

Služby: -komplexný servis pri vymáhaní a odkúpení pohľadávok: -primárne aj sekundárne vymáhanie - pohľadávky -detektívna činnosť.

Nezohnali ste v Liberci škôlku? Nevadí, sme tu ešte My - Kuriatká a sme tu práve pre Vaše detičky :-) Deťom sa snažíme individuálne venovať, spievame spolu pesničky, učíme sa básničky, cvičíme, tancujeme, kreslíme, hráme sa. Otvárame každé ráno od 7.00 a deti sa s nami môžu hrať až do 17.00. Mimo túto dobu sa môžeme dohodnúť aj na ...

Služby: -reklama -marketing.

Likvidácia: - ekologicky autá, autovraky - mostná konštrukcia, haly - železnej konštrukcie - pristavíme kontajnery. Výkup: - železný šrot - odpady farebných kovov - zlato, striebro, - paládium.

Služby: -tvorba webových stránok -spracovanie textov a sadzba -grafický dizajn -reklamné texty -sadzba a tlač -obalový dizajn -internet.

Zaoberáme sa tvorbou tlačovín a dokumentárnych filmov.

Zemné, stavebné a výkopové práce. Vykonávame realizáciu stavieb, výkopy, kanalizácie, údržbu ciest a chodníka. Výstavby budov. Bezpečnostné práce, ostraha.