Rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní, plastové a drevené okná, dvere - montáž aj servis, rolety, podlahy ( plávajúce, vinyl, ...) It servis, nákup a predaj, výroba textilu (potlače na zákazku), vizualizácia interiéru a stavieb

Servis - PC -návrh, stavba a servis PC zostáv podľa priania zákazníka -návrh, realizácia a správa počítačových sietí -inštalácia softvér -inštalácia antivírusového softvéru -odvírovanie, preinštalovanie operačného systému Windows -poradenský servis.

Tlač, tlačiareň: - malonákladová tlač do 24 hod - návody, letáky, obecné spravodajcu, farebné aj čiernobiele formáty.

Zaisťujeme nielen pranie a mandľovanie bielizne, ale tiež len potrebné ručné žehlenie a tiež vám zaistíme ušitie veľmi kvalitných páperových diek, vankúšov a ďalších výrobkov z peria.

Realitná činnosť Inžinieringvýstavba - inžinierske siete za vlastné prostriedky

Čistenie a ošetrovanie podlahových krytín, pravidelný a generálne upratovanie, čistenie tlakovou vodou, odmasťovanie a pod.. Čistíme a ošetrujeme podlahové krytiny: -bytové priestory -nebytové priestory -butiky a obchodné domy -lekárske praxe a nemocnice -športové haly.

Vinotéka Poradenská činnosť - v oblasti osobného rastu

Výroba - kovový nábytok Správa nehnuteľností

Sme realitná kancelária, ktorá ponúka svojim klientom kompletný servis pri realizácii prenájmov, výmeny a predaja ich nehnuteľností v Prahe a Stredočeskom kraji. Pôsobíme prevažne v okrese Nymburk a Praha východ. Ponúkame kompletné služby v celej oblasti realitného trhu, právneho, hypotekárneho servisu a ďalších služieb, vrátane spolupráce s ...

Autorizovaný a certifikovaný díler riadiaceho systému Crestron. Návrh, projekcia, inštalácia a integrácia riadiacich a inteligentných systémov pre domy, byty a komerčné priestory. Audiovizuálna technika, zabezpečovacia technika, kamerové systémy, rozvody TV/SAT a IPTV, počítačové siete, multiroom. - Audio Video technika - Prezentačná ...

Návrhy a realizácia veľtržných a výstavných stánkov.

Kompletný prekladateľský servis. Preklady a tlmočenie. Návody na obsluhu, užívateľské príručky, technické príručky, spracovanie manuálov. DTP – grafické spracovanie dokumentov.

PREVENTÍVNE LIEČEBNÉ a REHABILITAČNÉ AMBULANTNÉ PRACOVISKO poskytujúce: MODERNÚ PSYCHIATRICKÚ a PSYCHOLOGICKÚ STAROSTLIVOSŤ PSYCHIATRICKÁ AMBULANCIA slúži ako: poradňa pre tenzné stavy a bolestivé syndrómy, stavy úzkosti, fóbie a obsesie poradňa pre stavy dráždivosti, dyskoncentrácie a chronické únavové stavy poradňa pre poruchy ...

Výroba, predaj, prenájom: -veľkopriestorové stany -historické stany -indiánska típí -nafukovacie skákadlá -plachty a predajné stánky.

Drevostavby. Elektroinštalácia. Sadrokartóny. Rekonštrukcia domov a bytov. Strechy.

Manikúra - nechtová modelácia - parafínové zábaly - p - shine.

Výroba - vráta - vjazdové brány - krídlové brány - pohony pre brány a vráta - závorové systémy - bránové pohony Upratovacie služby Zámočníctvo výroba - výsuvné stĺpiky - kovanie PRE brány a vráta Výroba - kovanie pre brány a vráta.