Projektová činnosť vo výstavbe Financovanie. Reality.

Čisté pracovné a životné prostredie je základom a nutnosťou. Naše upratovacie práce (upratovanie nebytových priestorov) Vám tieto podmienky zaistia a nastavia kvalitný štandard, ktorý sa stane automatickou súčasťou všetkého diania okolo Vás. V čistote nepoznáme kompromisy.

Služby: -líčenie, vižistika, vižážistka, vizážista, svadby, foto, fotolíčenie, krásna pleť, svadobné líčenie, líčenie na zavolanie, slávnostné líčenie, farebná typológia, Plzeň, Praha, líčenie pre nevesty, kurz líčenia.

Bazár, záložňa - komisný predaj

Grafické služby pre priemyselnú propagáciu. Návrh loga, zariadenia interiéru, inzerátov, letákov. Tvorba www stránok

Služby IT, Servis HW/SW Správa a dohľad IS klienta Preškoľovanie užívateľov Inštalácia antivírusovej ochrany Konfigurácia hardvéru a softvéru. Predaj a montáž techniky.

Predaj realít, správa nehnuteľností a vedenie účtovníctva.

Služby: - psychológ - súdne znalecké psychologické posudky - grafologické posudky

Dámske kaderníctvo a pánske holičstvo.

Služby - bezdrôtové pripojenie k internetu Obchodná kancelária, technické pracovisko Tyršova 591 675 31 Jemnica

Chovateľská stanica - pes COTON DE TULÉAR Služby - strihanie psov - psí hotel

Zástaváreň automobilov a motocyklov U nás zastavíte osobné aj nákladné auto alebo motocykel akejkoľvek značky. Tiež zaistíme výkup vášho vozidla.

Služby: -kozmetika. -trvalá na riasy. -permanentný make-up.

Internetový súbor farmárov a výrobcov potravín dodávaných na Váš stôl. Farmy v okolí a lokálny nákup. Miestne trhy a akcie. Pravidelné dodávky ovocia a zeleniny v debničkách.

Vybavenie do materských škôlok. Interiéry škôlok - šatne, chodby, triedy, kúpeľne, herne. Ozdobenie a vybavenie čakární a centier detských lekárov a nemocníc. Maľby na fasády. Detské izbičky V E-shope ponúkame: - didaktické hry - nástenky a dekorácie - rozlišovacie značky a popisky na dvere - detské kútiky - hodiny, zrkadlá ...

Realitná kancelária - predaj bytov, domov, pozemkov

Čistenie presklených, murovaných aj drôtených výťahových šácht a eskalátorov. Výťahy musia byť čisté, aby vyzerali vzhľadne a hygienické. Vďaka tomu je tiež zamedzené výskytu požiarov v nečistených šachtách.

Služby - kozmetické ošetrenie pleti - starostlivosť o problematickú pleť - uvoľňujúce masáže - fotoepilácia - tvárové a relaxačné masáže

Prenájom nebytových priestorov Priestory na výrobu a skladovanie Zaistenie výstavby nových priemyselných objektov v bývalom areáli UNIPETROLU RPA, MINERVA- Záluží 1

Služby - fotografické služby - reklamné foto - produktová fotografia

Služby - internetové pripojenie Servis, opravy - počítače, notebooky

Upratovací firma s niekoľkoročnými skúsenosťami zameraná na upratovanie bytov, rodinných domov, kancelárií, upratovanie bytových domov, hotelov, penziónov, čistenie kobercov a čalúnenie, čistenie interiérov automobilov, autobusov, kamiónov, karavanov ...