Detektívna agentúra: -vymáhanie pohľadávok. -kontrola chorých zamestnancov.

Služby: -webdesign -webhosting -grafické návrhy

Služby: -dula. -laktačná poradkyňa. Masážne štúdio: -masáže.

Nezisková spoločnosť pre firmy v obore zber a recyklácia osvetľovacích zariadení.

Reklamná agentúra špecializovaná na farmaceutické firmy Zameranie: - Rx lieky na predpis - OTC produkty voľnopredajné lieky - kozmetika - doplnky stravy Tlačová produkcia digitálna, ofsetová aj veľkoplošná tlač.

Ofsetová tlačiareň a DTP štúdio, CTP, digitálna nátlač, kniháreň.

Reklamné poradenstvo a agentúrna činnosť. Konzultácie a cenové kalkulácie zadarmo. Realizácia: - reklamnej grafiky - tlače - inzercia - reklamných kampaní atď.

Hárková a veľkoformátová digitálna tlač. Rezaná reklama - sigmaking, výlohy bannery, plachty, tabule, cedule. Grafické návrhy. Tvorba www stránok.

Služby: -preklady -tlmočenie (anglický jazyk)

Služby: -konzultácia v oblasti IT. Školenia: -MS Office, OpenOffice.

Služby: - strážna služba, ochrana objektov, recepčné služby - správa domov a nehnuteľností - ochrana budov a stavieb aj s nasadením psovodov - ozbrojené sprievody a prepravy cenných nákladov - stráženie parkovísk, garáží, benzínových čerpadiel - osobná ochrana, telesná stráž (aj ozbrojenú) - služby detektívov v obchodných domoch a ...

Nechtové štúdio Služby: -manikúra

Činnosť: - sublimačná tlač - potlač reklamného či darčekového textilu - sieťotlač

Služby: -poradenstvo so zavádzaním systému SAP R/3 -manažérske poradenstvo -príprava projektov -organizácia školenia

Nájom a prenájom - nehnuteľnosti Správa a nehnuteľnosti

Dámsky, pánsky a detský kadernícky salón v centre Brna poskytujúci profesionálne služby: -farbenie, prelivy a melírovanie -prepácia a narovnanie vlasov -špeciálne ošetrujúce obrady spojené s masážou hlavy -modné strihy, spoločenské a svadobné účesy -poradenstvo vrátane analýzy vlasu a vlasovej pokožky diagnostickou kamerou.

Ekologický právny servis: -bezplatná právna pomoc verejnosti v ochrane životného prostredie -presadzovanie precedentálnych výkladov -tvorba a pripomienkovanie legislatívnych návrhov -vzdelávacie a osvetové aktivity - tréningy -vydávanie príručiek o uplatňovaní práva a prípadových štúdií.

Kreatívne, grafické a reklamné štúdio. digitálna, ofsetová a veľkoformátová tlač, signmaking, reklama, propagácia, filmová produkcia, texty, slogany.