Fotografické a vizážistické služby Fotografovanie detí, svadieb a osláv. Líčenie a ďalšie fotografické služby.

Služby: - videoherňa arkádové automaty - prenájom automatov - múzeum arkádových automatov

Znalecké posudky z oblasti stavebníctva Chyby a poruchy stavieb Diagnostika, návrhy sanácií - sanácia Stavebné dozory - kontroly betonážou - odborné konzultácie Prevádzka - skúšobné laboratórium stavebných hmôt Vzdelávacie kurzy - z oblasti stavebníctva - pre pracovníkov stavebných firiem podľa zadania klienta - ...

Predaj - kancelárske vybavenie Predaj - hardvér Outsourcing Správa - siete

Služby : - mandľovanie - pranie - šitie konfekcie - šitie poťahov do všetkých druhov autobusu vrátane automobilov - opravy bielizne - upratovacie práce

Dodávame: - kancelársky nábytok - bytový a detský nábytok - školské - kovový a hotelový nábytok - koberce a doplnky. Realizujeme 3D návrhy a kompletný moderný design interiérov. Zaisťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Spoločnosť MultiBuy poskytuje IT služby a riešenia pre veľkoobchodné spoločnosti (výrobca, dovozca, veľkoobchody). Hlavným produktom je objednávkový systém Arebo, ktorý slúži na prijímanie a spracovanie objednávok a ich prepojenie do účtovného programu/informačného systému obchodnej spoločnosti. Objednávkový systém Arebo rad činností automatizuje ...

Činnosť. Služby spojené s: - návrhom - dodávkou a prevádzkou rozsiahlych informačných systémov: - ERP systémy - CRM - Integrácia aplikácií - EAI, EAM - e-Business, analýzy IS - bezpečnostná stratégia - konzultácia - outsourcing, offshore vývoj.

Angličtina - preklady Nemčina - preklady Ruština - preklady

Ťažba a predaj piesku a štrku, výroba priemyselných chemikálií a hnojív. Práce (stavebné):prípravné pre stavbu, odstraňovanie odpadových vôd a pevného odpadu Realitná kancelária: predaj, prenájom nehnuteľností. Prenájom a požičovňa strojov a prístrojov. Ťažba a predaj piesku.

Predaj a servis počítačových zostáv, notebookov, periférií, softvéru, doplnkov k výpočtovej technike, navigácii a spotrebnej elektroniky.

Kompletné služby od spoločnosti O2 za zvýhodnené ceny

Špecializujeme sa na vývoj softvéru a komplexnú automatizáciu výrobných procesov.

Poslaním spoločnosti Dimension Data je hľadať spôsoby, ako využívať ICT s cieľom zlepšiť fungovanie spoločností našich klientov. Premieňame ambície na úspechy. Vďaka nám dokážete reagovať na výzvy dnešnej doby vďaka cieleným a relevantným službám a IT riešeniam. Zaručíme, že váš podnik bude podporovaný robustnou sieťovou platformou a pomôžeme ...

Zabezpečenie vstupných, medzioperačných a výstupných kontrol.

Predaj, e-shop: -výpočtová technika. -počítače. -elektronické zabezpečovacie systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentácií. -správa počítačových sietí.

Sprostredkovanie hypoték a úverov na bývanie. Realitné služby

Súdna tlmočnica Španielčina-Slovenčina Obojstranné tlmočenie Preložím: - sobášne a rodné listy - lekárske správy - daňové priznania - doklady, školské vysvedčenie - plnú moc.

Správa nehnuteľností, účtovníctva, dane a mzdy. Právne a realitné služby.

Fitness a wellness centrum Ponúkame Vám: - solárium - indoor cycling - mani a pedikúru - aeróbne cvičenie - ashtanga jogu - fitness centrum - Kedníctvo - solárium a saunu - masáže a liposukcia.