Služby: -finančné poradenstvo -sprostredkovanie pôžičiek a hypoték -poistenie klientov -oddlženie -realitná činnosť -cateringové služby

Ponuka služieb v oblasti public relations, lobingu, podnikového manažmentu, vydavateľstva a internetových riešení.

Vyhľadávanie vrcholového a stredného manažmentu EXECUTIVE SEARCH Personálne poradenstvo

Prenájom - byty - nehnuteľnosti Prenájom - nebytové priestory

Stavebná a developerská spoločnosť staviaca nízkoenergetické domy. Inžinierska činnosť a drobné stavby.

Služby: -preklady, tlmočenie: -anglický jazyk, angličtina.

Predaj, e-shop techniky a technológie. Ponúkame Vám: - audio, video tovar - biele spotrebiče - malí domáci pomocníci - stroje na šport, zábavu a krásu - záhradné náradie - hudobné nástroje - GPS, PC a predajné sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Činnosť: - detektívne služby - firemné a ekonomické previerky - vymáhanie pohľadávok - rozhodcovské konanie

PREDAJ A INŠTALÁCIA: - výpočtovej techniky a počítačov - notebookov - tlačiarní - monitorov - kopírok - faxov. Zastúpenie IBM, PANASONIC, MINOLTA, CANON, INTEL, HP Renovácia atramentovej a tonerovej cartridge Vykonávame pripojenie k internetu a výrobu a správu internetovej stránky.

PREDAJ A INŠTALÁCIA: - výpočtovej techniky a počítačov - notebookov - tlačiarní - monitorov - kopírok - faxov. Zastúpenie IBM, PANASONIC, MINOLTA, CANON, INTEL, HP Renovácia atramentovej a tonerovej cartridge Vykonávame pripojenie k internetu a výrobu a správu internetovej stránky.

Sme agentúra s bohatými skúsenosťami v odbore marketingovej komunikácie. Vytvárame nielen profesionálne webové stránky, ale aj e-shopy s množstvom užitočných funkcií, vďaka ktorým je pre Vás oveľa jednoduchšie daný e-shop ovládať. Snažíme sa o podmienky, ktoré sú pre Vás výhodné. Nezobrazujete sa v internetových vyhľadávačoch? Využite našu službu ...

Výroba webov, propagácia na internete. SEO optimalizácia internetových stránok. Realizujem internetové marketingové kampane. PPC reklama. Využitie sociálnych sietí pre propagáciu.

Architektonický projektový ateliér a stavebná firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepcia, urbanizmus -štúdie, návrhy exteriérov, interiérov -projekty (projekcie) pre Územné rozhodnutie, Stavebné povolenie -vykonávacie projekty -vypracovanie rozpočtov stavieb -návrh interiérov vrátane zákazkového nábytku. Inžinierska činnosť: ...

Výroba www stránok, Webhosting, Vývoj softvéru na zákazku.

Predaj pozemkov vrátane inžinierskych sietí. Výstavba samostatných aj radových rodinných domov.

Služby: -tvorba webových stránok. -webhosting.

Vyhliadkové lety pasažierske (vyhliadkové lety balónové, reklamné, darčekové). Darčekové a svadobné letenky. Reklamné lety s transparentom. Pre deti a na oslavách lety pripútaným balónom. Látkové transparenty na balón (šité do tvaru balóna).

Služby: -dražby nehnuteľností. -realitná činnosť.

Poradenstvo v oblasti komunikácie a marketingu

Meranie emisií priemyselných zdrojov. Energetický audit, PENB, účinnosť použitia energií, kontrola kotla, kontroly kotlov, revízia VTZ - kotlov a TNS, prehliadka kotolne, kontroly komínov a spalinových ciest.

DIZAJN PHOTO. Fotograf - akty, deti, svadby, portréty. Ateliér Bzenec: Vracovská 797, 696 81 Bzenec Zobraziť na mape ::: Prevádzková doba podľa dohovoru.

Predaj, poradenstvo, školenia: - softvér. Služby: - ITIL poradenstvo - IT školenia - migrácia a úpravy na požiadavky zákazníka - semináre teambuildingu a kreativity - riešenie konfliktov v IT projektoch pomocou mediácie