Poskytovanie komplexných služieb v oblasti výpočtových a komunikačných systémov.

Ponúkame komplexné fotografické služby. Zaoberáme sa tvorbou ateliérových, technických, reklamných i reportážnych snímok vrátane zaistenia fotenia svadieb aj zhotovovania preukazových fotografií na počkanie. Ďalej predávame fotoaparáty a fotodoplnky.

Kozmetika - čistenie a ošetrenie pleti - lymfodrenáž tváre.

Maliarske nátery Maľby interiérov Fasády Správa nehnuteľnosti

Vykonávame zateplenie budov a panelových domov, čistenie rias a plesní zo zateplených fasád, ochranné nátery, antigraffiti. Miešame prefarbené omietky a farby. Predávame sanácie muriva, fasádne nátery KEIM a systémy aj produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Originálne svadobné oznámenie na mieru - výroba, tlač.

Výroba: -automatické baliace stroje potravín -nerezové transportné dopravníky. Výhradné zastúpenie dánskeho výrobcu automatických váh NEWTEC. Predaj: -baliace stroje pre všetky typy balenia potravín.

Personálne poradenstvo a osobný rozvoj: - personálna spoločnosť, ktorej business core je nábor a výber vhodných zamestnancov pre rôzne typy spoločností, zameriavame sa predovšetkým na pozície stredného a vyššieho manažmentu.

Výkup a zber surovín. Tryskanie a pieskovanie kovových povrchov. Autodoprava.

MARIDAD s. r. Služby: - dezinsekcia - dezinfekcia - deratizácia - ničenie hmyzu a škodcov.

Služby: -analýza firmy, stratégia -spracovanie časový harmonogram -konzultácia u riadiacich orgánov štátna správa a samospráva, komunikácia so štátnou správou a samosprávnou -tpracovanie projektu -ekonomických rozborov a plánovania -technickej projektovej dokumentácie -konzultácia postupu a žiadosti ako takej so zástupcami hodnotiaceho ...

Služby - grafické návrhy reklamy - tlač letákov, katalógov - billboardy - vonkajšia reklama - prenájom reklamných plôch

Vykonávame čistenie kanalizácie a odpadov v domácnostiach aj verejných priestoroch. Ďalej zaisťujeme kamerové prieskumy kanalizácií. Ponúkame aj inštalatérske a kúrenárske práce.

Výroba reklamy a veľkoformátová tlač. Fotoprodukty. Prezentačné systémy. Reklamné predmety. Polepy áut. Stolárske práce. Výroba z dreva: - nábytok - bytové doplnky - mestský mobiliár. Zámočnícke práce, kovovýroba - mestský mobiliár.

Služby - prekladateľská činnosť - preklady anglického jazyka.

Servis a opravy počítačov - správa sietí a serverov - záchrana dát - inštalácia operačných systémov - programovanie.

Kozmetický salón - kozmetické ošetrenie pleti - manikúra, modelácia nechtov - aromaterapia.

Návrhy a vizualizácia - kúpeľne